Mr. Right & Mr. Sömnapné

Ikväll skall jag leka med Alex igen för ovanligheternas skull. Hoppas Mr. Right kläcker ur sig något ¨lika dumt ikväll som han gjorde igår så jag för en gångs skull får rätta honom. Det var reklam för "Rome", den dyraste serien genom tiderna, och Alex säger vad är det här för lågbudgetfilm. Sen säger han lite konstiga saker ibland som du har väl samma lösenord på alla dina grejer? Vad bra, för jag kan juh ditt så om du dör så är det nemas problemas.

Att göra sig rolig på andras bekostnad (som enligt mina systrar är det enda jag kan, inga födelsedags-, student- eller julklappspresenter till er) är underskattat. Egentligen behöver man inte skriva så mycket utan bara visa en bild på en människa som lider av sömnapné vad det nu innebär. Måste han verkligen ligga i sängen med masken på och posa, jag tror människor förstår att masken skall vara på ansiktet och inte någon annanstans. Hello sexy:
image727

För övrigt klarade jag min sista tenta som jag var helt övertygad om att jag minst skulle vara tvungen att göra en restuppgift på. Mycket är jag dålig på men skolan klarar jag i all fall.

Kommentarer:
Postat av: Julia

Heej! nej inte denna helgen, mina päron kommer imorn haha. Själv då? :)

Postat av: Mandiz

Vilken fin blogg!

2008-02-09 @ 10:34:12
URL: http://mandizblogg.blogg.se
Postat av: Liza

såg att du hade kort på alex, du får hälsa honom så gott från mig! :) Tror att jag har hört lite om dig! :) Fin blogg!

2008-02-09 @ 10:38:49
URL: http://lizabes.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback