But hello

image705

Nu skall jag in till stada och träffa snyggve (dock inte på denna bild, moahahaa, däremot är Frida hur söt som helst, somm alltid. Hade hon inte varit så älskvärd hade man troligtvis hatat henne för hon är så söt men nu är det helt omöjligt) och gå ut och göra stan. Antar att det kommer bli klibbigt, svettigt och människor precis överallt då det är lönehelg. Får hoppas att man inte klibbar ihop med någon från Partille bara. Nej, inget ont om Partille, kommer inte Källström därifrån?

Min psykolog sa till mig att jag hade så många på min lyra bara att den är gömd någonstans. Vad tycker ni om det symboliken?

Har jag riktigt och då menar jag riktigt tur ikväll så träffar jag på denna man, Rolle the legend (det går inte att prata för mycket om honom, jag har en mapp med bilder tillägnat honom. En på Alex, en på syskon, släkt, kompisar, mig (lite narcissistisk får man ändå vara) och en med Rolle):

image706

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Förlåt, men jag måste fråga... vem är han? Har sett honom en hel del ute, men fan är han?

Postat av: anan braun

haha ;),ingen aning vart han kommer ifrån. mars? partille? men han är rolig

2008-01-26 @ 13:18:31
URL: http://sellouts,blogg,se
Postat av: tovannn

Är det inte den ökända PARK LANE-mannen???

2008-01-28 @ 18:45:04
Postat av: anna braun

och onsdags deepmannen :)

2008-01-29 @ 05:52:19
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: Slippery Sal

Jag snackade med Roland en blöt söndag på Spritluckan. Han berättade då (detta är ca två veckor sedan) att han varit på en tvådagars audition i Sthlm för något dansprogram som ska gå på någon av de komersiella kanalerna. Inte Lets Dance men ngt liknande. Omg, säger jag bara, låt INGEN missa just det avsnittet.

2008-02-13 @ 05:02:08
URL: http://slipperysalamander.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback