Dj Anna

Färdigstädad och klar. Bara två punkter kvar på dagens schema och sen kan jag klappa mig själv på huvudet och säga "duktigt Anna". Skall in till stada för bio vid sex och se "Eastern promises" som jag valde. Egentligen är det inget jag vill se specieltl mycket men det var som allt välja mellan pest eller kolera. Okej, riktigt så dåligt var inte utbudet.

 Innan jag träffar pappsen skall jag leta efter något smycke åt mig där jag har presentkort. Egentligen var det ett par örhängen men när jag öppnade julklappen och skrattade rakt ut tog pappa surt ifrån mig den och sa att jag skulle få ett presentkort istället. Sekunden efter frågade Ellen och Becka om han kunde göra likadant med deras.

Nu när Lisa varit så snäll och hjälpt mig med hur man klistrar in you tube-videor i bloggen (dina förklaringar sög Christina, antingen är det du som inte är pedagogisk eller jag som är oteknisk). Allt är väldigt världens idag så här är kanske världens snyggaste musikvideo, Bat for Lashes med What a girl to do:

 

Fan jag känner mig juh som en dj, typ.


Kommentarer:
Postat av: Christina

haha om du inte har märkt så lägger inte ja upp youtube-videos på detta sättet (vet inte hur man gör) utan jag länkar men "gömmer" länken.. Trodde det var så som du mena.. haha då förstår ja att min förklaring blev skum..

p.s jag är både opedagogisk och oteknisk ändå ;)

Postat av: Per

Genialt i sin enkelhet. Länken under kanske inte leder till genialitet (säger man så?) men till enkelhet.

http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw&feature=related

2008-01-09 @ 18:47:26

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback