Stellan the Legend

image666

Träffade min syster på Torget och som jag ana satt på Donken så jag gick förbi. Väl där jobbade the legend Stellan som är en viktig profil på Torget. Man kan säga att han är för Torget vad Roland the legend är för Göteborgs uteliv. Hittade till och med ett kort på Stellan från facebook, det finns eb grupp där dedikerat till the legend himself, Stellan: The Fanclub. Bara att joina! Mamma frågade sedan om Stellan jobba (ja jag säger det, alla som sett honom en gång vet vem det är) och jag svarade ja.
- Han har lite speciella ögon.
- Mamma jag tror inte det bara är ögonen som är speciella med honom.

Nu är frågan basket eller utgång, basket, utgång, basket, utgång, båda?

Kommentarer:
Postat av: amela

hahaha, jag älskar stellan! nu skall jag gå med i fancluben direkt! wohoo

Postat av: anna braun

han är bäst. när jag och alex skulle ha varsin cheeseburgare på den gamla goda tiden när alex åt så säger stellan ja det blir 450 kr. jag vrider och vänder på mig medans alex hinner skrika nej skulle inte tro så innan stackars stellan märker att han gjort fel.

undra om han är singel? först till kvarn

2008-01-11 @ 22:14:56
URL: http://sellouts,blogg,se
Postat av: amela

jag har också en liten historia som jag vill dela med mig av. Stellan står bakom kassan och jag ställer mig självklart i hans kö (på den gamla goda tiden då alex åt!) Men stellan skall gå för dagen och en kvinnlig ersätter tar hans plats. Jag lämnar kön och tar sjuans spårvagn hem utan någon hamburgare! Vad är vitsen om den inte kommer från stellan him self! Haha
Vem ska du ut med?

2008-01-11 @ 22:17:40
URL: http://dewetwet.blogg.se
Postat av: anna braun

Jag skall träffa chippenesdaniel, han och stellan skulle kunna bli ett riktigt radarpar. kom ihåg en gång i ettan när daniel var i skolan och iris frågade mig om han var på riktigt eller om han bara skämta med hur han var. nepp for real.

men jag kommer komma lite sent, som fint folk gör.

jobbar du och låter gamlingarna kissa ner sig medan du bloggar ;)?

2008-01-11 @ 22:21:06
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: amela

hahaha, nej jag kommer inte ihåg men det känns som en fras som hon kan ha använt och använder än idag. Kanske inte om daniel eller stellan, men om de flesta andra haha.

Nej jag jobbar ej. Fredag är muslimernas vilodag! HAHA och min festdag! Men det verkade som att ingen skulle ut, så såg jag en liten ljusslina i ditt inlägg ovan. Funderar på att bjuda in mig själv men behöver bli övetalad eller åtminstone påmind om hur kul utgång med dig är. Det var ett tag sen!

2008-01-11 @ 22:26:59
URL: http://dewetwet.blogg.se
Postat av: snygg cattis

Jag är singel.
Var finner jag Stellan??

2008-01-16 @ 10:21:57
Postat av: Iris

Åh Stellan! Han är verkligen en viktig Torget Profil! =) Är bara rädd att dem där två zigenar kvinnorna ska ta honom ifrån oss! ( Du vet dem där skumma som hänger på McD och har lite skägg....)

2008-01-16 @ 10:24:21
URL: http://mrvica.blogg.se
Postat av: Iris

Förresten, du har bra minne du kära Anna.. och Amela har koll på mina kommentarer! Underhållande! =)

2008-01-16 @ 10:26:40
URL: http://mrvica.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback