Sveriges svar på Beckham? Jo, tjeeeeena

Klockan är knappt halv elva och har lyckats med konststycket att ansöka om CSN och förstå min e-legitamtion. Mitt lösenord är som alltid väldigt svårt så Alex det är bara att logga in. Håller på och städar mitt rum men att blogga drar inte ner på mitt tempo, nästan tvärtom. Ni vet när man inte städat på länge och ger sig på helvetesuppgiften att gå igenom lådar, boxar och nu smyckeskrin så hittar man en massa kul man pillar på. Hittade en massa djävulskt fula smycken, smyckehänge som liknar GrodanBoll (vem fan har gett den till mig?), clowner (försöker ni säga mig något?) och änglar (nu börjar det likna något). Sedan hitta jag min gamla blåa dagbok jag inte ens har lås på "Alexs kommentar "det är lönlöst, jag måste juh ändå få läsa vi har inga hemligheter") och om jag får säga det själv så är jag så pinsam att jag vill dö. Detta var från 2003 (ingen tid alls egentligen), och jag undrade i min dagbok om en kille jag fattat tycke för, Johan,  inte var lite konstig som ville att man skulle kalla honom Sveriges svar på Beckham. Jag funderade på OM han inte var lite knäpp som ville det. Jo tjena, liiiite. Nu har han färgat håret mörkrött, ser ut som en pizzabagare och spelar fotboll i någon mindre småstad.

The real thing:

image647

Kommentarer:
Postat av: Lisa

Gå in på den videon du vill ha... det finns ett fält där det står; !Embed" (under About this video). Kopiera den texten.
Sedan öppnar du blogg.se och i ett nytt inlägg klickar du på ikonen "HTML" (mellan bilduppladdning och där man lägger in länkar) Där kopierar du in grejen från videon och sparar...så hamnar videon i ditt inlägg. Hoppas du fattar.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback