I rest my case

Har legat ute i solen som varvats med stora moln i någon timme och läste ut de sista sidorna i "The Dirt" som är biografi om (såg att jag skrivt över, slog mig i huvudet som Homer gör, sa  doooh och ändrade. Men jag står för min misstag här i livet och det har blivit en del) Mötley Crue. Boken var väl okej men vilken avsky jag känner för dessa grabbar. Hur trasig man än är efter ens uppväxt så kommer jag aldrig kunna respektera människor som utnyttjar människor i olika syften. Mer eller mindre inte vet om de våldtagit en tjej, slagit ut tänderna på en annan, löper amok och slår människor på käften bara sådär. Rock n'roll för vissa men för mig är det bara pinsamt.

Fördomen om att alla modeller är dumma behöver inte vara sann (eller är inte, men många kanske) men vissa av dom skall
inte skriva böcker. Som svenska modellen Mathias Björk. Om ni vill och det vill ni inte kan ni läsa om Krstoffers (ja det står felstavat i boken en gång) äventyr här. Där har ni är de två första kapiteln.

Att skriva är, beroende på hur man gör det, en skamlöshet, en utsvävning, ett dagsverke, ett hantverk, en konst eller en dygd. August Wilhelm von Schlegel

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback