Igår blev en bra dag

Det blev bra väder till sist så jag och Alex åkte till Hovåsbadet. Det är där jag hänger nu för tiden men nästan helt ofrivilligt. Men vad skall man göra när nästan alla badställen är pest eller kolera när man inte har båt. Jag har i och för sig båt men på måste pappa hänga med för jag kan inte läsa sjökarta och sådant (sådant är att köra båten). Alex och jag tog till och med bussen till Hovåsbadet och då känner mig somen inkräktare och turist i ett och inte alls att vi är Askimsbarn to the bone. På Hovåsbadet hade jag min första fylla, min klasskamrat blev av med sin oskuld på berget mitt i smeten och det är där jag tar mina barn (dom jag passar) när vi skall bada. Fast egentligen så är det inga från Askim/Hovås/Billdal som badar där för alla därifrån känner i princip någon som har båt, pool eller privat strand.

Man kan alltså inte påstå att Hovåsbadet är det mest exotiska i världen. Något som var väldigt Svensson igår var att Anders Svensson var där i hawaiibadshorts, badstol och premiervattan i högsta hugg. Det exotiska var att hans sällskap solade topless.

Efteråt så åkte (och gick och gick, jag höll på att dö i värmen) jag och Alex till mig och åt mat och senare kom Daniel och våldgästa oss. Igår var en bra dag.

Toplessmodet är det löjliga försöket att först visa männen lösningen och sedan gåtan. Luitgard Im

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback