Det kostar mycket att se så här billig ut

Nu kom jag precis hem från Christina och har ännu inte mottaget ettsamtal från Alex så han skulle vara på den säkra sidan och veta att jag är hemma och säker, suprise suprise. Christina som tycker om (är smått besatt) John Mayer berätta att hon kan tycka att hennes hamster ser ut som honom, hoho.



Hamstern Bill Gates.

Såg en bild från Nickies blogg på oss som jag snor fast det är sista gången. Du tar bilderna och jag snor, inte alls rättvisst men den här kanske jag borde låta bli att sno. Jag vet att jag har tits and ass....öhhh nej jag är inte en äkta latina (som behärskar tre ord spanska och har mestadels svenne och finskt blod i sig) men jag är väl medveten om att jag har bröst men här ser jag ut som det är ett par bröst som är ute och vandrar. Jag pimpa till kortet med ett hjärta och det finns människor som säger att jag inte kan behärksa paint.



Kvällens besvikelse är att min telefon bara surrat till när Daniel och familj hört av sig, inga hemliga kärlekar eller bootycalls. Fast det kanske är för tidigt för bootycalls, inte för att jag brukar få många sådana och det är jag glad för. Man attraherar det man vill attrahera och om jag inte utstrålar fem i tre-ragg är jag ganska glad. Eller så är det bara en bortförklaring jag kör med....jag är ful buhu. Men jag kan fortfarande charma några som pappa idag när jag ville ha skjuts.

Nu har jag på mig favoritmyskläderna och skall kolla på film.

Den som skrattar sist hade svårt att fatta poängen.

Kommentarer:
Postat av: Christina

John Mayer... Nalle.. Gaspard.. kärt barn har många namn ;) Men han är ingen hamster, utan ett marsvin!! Men å andra sidan så är han nog mer en hamster än John Mayer! hahaha

Postat av: anna braun

jag ser typ inte skilland på en häst och åsna. men för mig såg jag ingen hamster öhhhh marsvin utan bara john mayer ;)



tack så mycket för i fredags

2008-07-20 @ 22:29:31
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback