Världens trevligaste människor

En sak storbloggarna har gemensamt är att de anser sig vara otroligt raka och ärliga, bryr sig inte om elaka kommentarer och går på möten hela tiden. Yeeeeeah right. Och så trevliga de är, i bloggen alltså, annars så är de som alla andra och tränger sig före för att kön på toaletten, snackar skit om människor och himlar med ögonen när någon har på sig något fult.

Det största misstaget är att försöka vara trevligare än man är. Walter Bagehot

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Syftar du på någon speciell?

Ja, jobbar heeela helgen. Fuck känner jag bara. Ska du till hamngatan ikväll eller?

Tror att jag ska fiska med pia dit nästa torsdag, hon måste ju liksom gå ut med mig innan hon far tillbaks till Milano. Fast det beror lite på om jag jobbar på fredagen, det vet jag inte än. Men om det blir av vill jag självfallet att du ska med.

Puss

Postat av: anna braun

det där med möten gäller väl princip alla storboggare i 15årsåldern, sen har vi vår favoritebloggare på glife med :) och massa andra. men dom kan jag juh inte skriva ut här :)



skall ut imorgon och kanske på lördag så hör av dig och du ändrar dig. gick inte idag till peacock (nähä, skriver detta typ halv tolv) men nästa torsdg låter kul om jag får hänka på. kul att gå dit när det är fint väder och VARMT. puss

2008-07-24 @ 23:38:05
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback