Vill du se en stjärna

Hade lite problem med sömnen igår så jag var inne på mitt rum och kollade på film (Boy A, jättebra och jag är KÄR i huvudrollshavaren, han var en sån sweetheart, han hade visserligen mördat en tjej när han var liten men alla gör sina små misstag) samtidigt som jag lyssnade på musik. Hade visserligen dörrn öppen men sådant oväsende förde jag inte allt. Då stormade Ellen in och sa du skämtar med mig va, gav mig the killereyes och slängde igen dörren. Jag är rädd för henne, på allvar.

Somnade till sist och sov några timmar när mamsen ringde och frågade om jag ville med och handla som jag hade skrivit på inhandlingslistan. Jag skall med och det kommer bli dyrt" skrev jag. Jag var trött och orkade inte men hon tyckte att jag skulle med och om hon insisterade så kunde jag väl hänga med. Jag fick med mig massa gott som glass, tacodip, stjärnor, tidningar, roliga (det är viktigare än innehållet, Palle Kulingstablettaskar ser alltid då färggranna och roliga ut och så ser jag juh ut som en pelikan enligt Alex) tablettaskar och dylikt. Mitt hjärta dör när jag ser min mamma. Hon såg så söt ut när vi var och handla och jag älskar henne mer än allt (och lite till).Det är fult att fråga om en kvinnas ålder men i med ingen frågar och jag bara kastar ut det så är det okej. Mamma 57 år på bilden, det kan man inte tro. Farsan fyller fan 60år nu i september och skll fira det i NY. Först hade han tänkt Kina men det blev till sist NY och jag får inte hänga med. Främst för att han vill ha lugn och ro och sist vi reste tillsammans hela familjen måste ha varit Rom och då var jag inte lugn och ro någonstans. Som straff så fyller han den 11/9 september så jag vet inte riktigt hur poppis det kommer att vara att ha på sig partyhatten där då.  

Min syster är på sjukhus, igen. Vart där sedan fredags och hoppas att hon kommer hem imorgon. Dels för henne och dels för mig. För vilken syster är jag som inte hälsat på henne men det har i och för sig inte gjort det heller. Två dåiga systrar är bättre än en, i alla fall för mig när jag tillhör de dåliga systrarna. Hade jag varit tvungen att sova över en natt hade jag förväntat mig mamma, pappa, Ellen, Becka, släkten och kompisar. Som skulle haft med sig allt från choklad och tidningar till blommor och sådana där jättestora krya på dig-ballonger. Men nu är det Beckis och hon är alltid på sjukhus. Hon är duktigt klantig och klarar av att hamna där ibland tack vare henne själv och sen så har hon nedsatt immunförsvar.

Köpte med mig pizza på hemvägen för jag har på allvar inte ätit pizza på år och dar (någon månad eller två). Som vanligt var det det vanliga härliga luffargänget där när jag snubblade in. The leader of the gang sa då att det faktriskt är ett trappsteg där och så skrattade de ikapp. Att humor kan vara så enkelt ibland. Han hade på sig en tröja det stod pornstar på....öhhhh.....kan du stava till w-h-i-t-e-t-r-a-s-h.

Somnade vid åtta och vaknade av att Svante ringde vid midnatt. Jag hade bestämt att möta upp honom och hans gäng senare men kände att det var bättre att inte svara en säga "ööhhh....jag vakna precis och det regnar. Kan vi inte ta det nästa helg? Men det är sent....och det regnar juh. Jag har inte druckit något och så regnar det". Jag hatar regn och tycker synd om alla människor som står på Pushs uteterass nu. Men det gör väl ingen förhoppninsvis.

Ellen kom in och var vänlig för en gångs skull innan hon skulle sova. Hon spelade upp ett klipp hon hade spelat in när hon pratade med en vän och min haka var på golvet efter att jag hörde det.  Men det är lite elakt av dig Ellen att spela in så sa jag men innan hon hann svara skrek jag "spela upp spela upp" och Gud vad vi skrattade åt henne.

Dåligt väder ser alltid mycket värre ut genom ett fönster. Arthur Guiterman

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback