You Look Like a Million Bucks

Jag har inte hunnat bli trött ännu så jag har underhållit mig själv genom att surfa, läsa ut den mest lättläste bok jag hitta (Huset Hilton), kollat på halva Anne Frank som gick på fyran, surfat ännu mera (mest på imbdb, där kan man verkligen klicka runt i timmar), mailat mina lärare så om jag stavat fel på ett endaste ord lär de misstänka att jag varit ute och slirrat om man ser till klockslaget (fast dom vet väl inte vem jag är, det är det som både är glädjen och sorgen med att plugga) och surfat (ännu ännu mera).




Gubben vann 3 miljoner och "blev helt paff". Ser han helt paff ut tycker ni? Glad? Entusiastisk? Överlycklig? Nej han ser ut som han precis åkt Rainbow på Liseberg och vill ha pengarna tillbaka.

Kolla kolla här, jag har aldrig tyckt om biffiga killar och efter att ha sett den här bilden från någon blogg som kallar sig snygg vältränad...bättre skall det bli så tycker jag fortfarande av biffiga killar. Observera att han alltid (okej inte alltid) står vid draperierna när han tar kort (med självutlösaren of course). Blir lite som ha en proffesionell studio juh. Men smart är han i alla fall. Kill me now.....please.

Jag behåller mina ideal, för trots allt så tror jag forfarande att människor är riktigt goda i hjärtat. Anne Frank

Kommentarer:
Postat av: Nickie

vilken läckerbit. Tror precis att jag spydde i munnen

Postat av: anna braun

han bor i frölunda så det blir juh nära och bra för mig ;)

2008-07-17 @ 18:37:20
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback