Gott & Blandat

Fan vad mycket moln det skulle vara ute idag, gick runt på lilla gräsplättan och letade efter solen men den var gömd bakom mål och jag fick ligga där i bikini och frysa utav helvete. En gammal dam med byxor (nähä), jacka och tanthatt kollade konstigt på mig men jag fick liiiiite färg så jag borde leta upp henne och säga haaaaaa haaaaaa kolla! vem är det som skall kolla konstigt nu av oss?

Var inne på bloppis nu och såg att ett par skor som aldrig varit använda som var köpta för 8000 kronor har kommit upp nu. Och en kjol som aldrig har använts och så är det en bild på Aninie med kjolen på. Jag förstår juh själv att hon bara satte på sig den för visa hur den såg ut men jag tyckte det lät roligt. Aldrig använd och vips så är kjoltyget på människan på bilden. Självklart är den inte använd, det är juh en köksduk.



För övrigt så tror jag inte vi är så svenniga och blyga här i Sverige som vissa vill få oss att tro oss att vi är. Jag tycker var och varannan människa utnämner sig till kändisar, experter och skryter om sina egna meriter som egentligen inte är något att hänga i granen med.

Ikväll Österrike mot Polen och sen bums i säng.

Grattis älskade underbara Spännis på födelsedagen!!!!!!

Så nu förlorade Tyskland. Får dom aldrig nog? Först två världskrig och nu en fotbollsmatch.

Kommentarer:
Postat av: Sa

:D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback