Groove is in the heart



Jag börjar bli haj på det där med touchknappen även om det stör mig något otroligt att behöva använda den, jag tycker inte om moderniteter. Det skall vara Nintendo 8-bitars, mp3spelare som tar 50 låtar och datormus. När jag och Alex skulle köp vårat dagliga sockerdos, godiset, så såg vi en cyklist med hela kitet. Cool mountinbike, cykelshorts, sådan där ful hjäl och hela munderingen. Han cyklade långsamt och trillade. Okej om han körde en gammal Monark från 80-talet med korg, men nu var allt väldigt high-tech. Istället för att vi ställde oss för att peka och skratta högt som Nelson i Simpsons så började vi bara småfnittra som tjejer. Jag vet att jag sagt det förr men Alex är världens roligaste killar. Att kalla killar småcharmiga man ser i olika mediaforum är en skymf mot Alex. Jag garvar sönder mig när vi umgås och nu har vi en djälva affärsidé.

Har tagit en sömntablett nu så jag skall kunna sova ikväll. I med att mamma LÅSER in mina tabletter (ja ni läser rätt, i med att jag har en förkärlek för självmedicinering och överdosring så gör hon så, väldigt förnedrande. Ibland går jag tretton steg bakom istället för ett framåt i utvecklingen när jag bor hemma känner jag) så jag fick snällt be om en. Hon tyckte inte att jag skulle ta en för de är beroendeframkallande men när jag tagit en varje dag i en vecka kan jag lika gärna fortsätta. Men det fungerar.....groovy.



Imorgon skulle jag se matchen med pappa men han kan inte. Anledning är att han skall fira Kathes barn som fyller år (min styvbror om man tääääänker väldigt långsiktigt) vilket jag tycker är lite konstigt. Kathe ville inte vara med på Beckas student för det skulle vara konstigt men pappa är med och firar saker när Kathes söner fyller år och när hennes f.d man är med.

Kommentarer:
Postat av: mia

Bloggar inte flygvärdinnan mer? Saknar hennes blogg.

2008-06-18 @ 12:03:38
Postat av: anna braun

gone with the wind, men hon kanske kommer tillbaka


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback