Have a Pepsi Day!

Nu har jag äntligen pratat med Svante, thank God för msn. Planet ankommer någon gång den 7:e juli men det var egentligen inte svaret på när han anländer. Han har en tendens att ta saker som det kommer. Men han sa att han var tvungen att komma på för han skall jobba på Högsbos gamlinghem. Hoppas han hookar upp med någon fräsch 90åring och de kan leva lyckliga i alla sina dagar. Om han inte hört av sig innan den 9:e åker jag upp med mamma till hemmet och dumpar av henne där för då måste jag juh få träffa honom. Det är juh ändå inte så långt kvar (älskar älskar dig mamsen, skämtar bara).

När pappa var i Barcelona för några månader sen ville vi ha presenter. Ni vet en parfym eller något lätt som vet att ens döttrar vill ha. Vet ni vad Becka fick? Det man köper till varje 19åring. En liten "prydnads"motorcykel (hur mycket kan det vara en prydnad?) gjord av Pepsiburkar. Vem köper det?!?!? Jag såg den först i lördags och tog en bild på den. Fan för att jag inte vet hur man överför skitbilderna från mobilen till datorn.

Här hitta jag något snarlikt från kära google:



Det bästa av allt var att när jag kollade på den och min haka var någonstans nere på golvet så säger Ellen snart 18, men erkänn, den är juh ganska cool.

Fan det ÖSER ner regn nu och Tor åker runt med sin hammare Mjölner där uppe. Först tänkte jag, vilka töntar blir rädd för sådant? Men när man hör att det slår ner nära en så är man inte lika cool längre.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback