Hemma igen

Nu kom jag hem precis. Varit på Södraliden som ligger vid Kungshöjd (vid PC som alla vet vart de ligger om man någonsin varit ung i Göteborg. där kunde man låna sin adopterade kompis leg och komma in för att dricka Piggelinshots som bara innehöll Piggelin) och ätit, druckit, sett Sverige vinna som ingen i Sverige kan ha undgått och så vann jag vadet. Jag tippade rätt vad resultatet skulle bli. Jag tippade i och för sig bara mot de som var med oss som syster, pappa, Kathe, Ingegerd, Hans, Rikard, Eric, Lisbeth, Håkan (min gudfar) och Dennis men  det blev en liten peng. Fem minuter innan matchen var slut var det någon idiot som snubblade över sladden och drog ut den. Det tog fem minuter att fixa det hela och då var matchen slut thank you very much. När han skulle sätta sig igen sa jag till honom att akta sladdfan för helvete och det var egentligen inte meningen att han skulle höra mig för så cool är jag inte. Dom som satt framför mig var sådana skandalmänniskor. Jag är på allvar rädd för att bli 35 och dejta 35åringar. Dom hade på sig hemska kortärmade skjortor som var rutiga där det stod saker som red devil på (öööh jag kräks) och trekvartsshorts och flint mitt på huvudet.

På vägen hem gick jag och Ellen förbi en balklänningsbutik och jag frågade henne om jag får vara hennes tärna när hon gifter sig. Självklart sa hon, det måste du. JAAAAAAA!

Ellen tog ett kort på mig och gjorde det svartvitt för jag är finare då, med andra ord är jag ful i färg. Jag tyckte bilden var okej för att vara moi och sa att hon kunde ha den som bakgrundsbild och hon fnös åt mig. Hon kunde tänka sig den att ha den när jag ringer henne, kanske. Jag älskar henne såååå och hon behandlar mig som skit. Bitch! Just det ja, jag har en syster till men även om vi pratar nu är jag fortfarande sur, jag är långsint. Hon gjorde att jag missade Celebrity Rehab i onsdag, då förstår ni. Alex skrattade åt mig när jag förklarade varför jag var sur men jag har sett ganska mååååånga avsnitt av detta och följer lixom det och jag tänkte fan inte se det på mitt rum. Nu har jag inte riktigt koll på vem den avdankade Baldwinbrodern har skickat nakenbilder till där inne på rehaben. Kul att vara den mest misslyckade brodern av dom, det finns rätt så många Baldwins.

Åh vad söt att Linda Bentzing uppträder på fyran nu med någon EMlåt. Jag tycker verkligen hon är söt men allt annat med henne är fel. Hennes låtar suger, hon är alltid käck och hennes låtar SUGER!

Imorgon hade jag tänkt att lära mig när man skall använda punkt och kommatecken. Märker att jag hittar på min egna grammtik som inte riktigt fungerar a la Sweetholycrap och Lazygirl på glife.

Kommentarer:
Postat av: Angelina

Jag gillar inte heller Linda Bengtzing och hennes låtar.

Postat av: Jenny

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt :D Kika gärna in i min blogg och släng in en kommentar om du har tid! :)

2008-06-11 @ 00:14:50
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt :D Kika gärna in i min blogg och släng in en kommentar om du har tid! :)

2008-06-11 @ 00:14:55
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Christina

Håller med om Linda, snygg som få men fy fan för låtarna och käckheten! Försök att säga d till min pojkvän, älskar Linda Bengtzing, hahah

2008-06-11 @ 07:11:59
URL: http://waitingontheworldtochange.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback