Rise and shine

Nu skall jag slå ett slag för verkligheten. Det sista jag gör när jag lägger mig på natten är antagligen att jag slickar på en klubba efter jag borstat tänderna och tar i princip aldrig av mig mascaran så när jag vaknar har jag mascararester runt ögonen. Det första jag gör när jag vaknar (förutom idag då satte jag på datan och tog detta underbara kort) är att duscha så på natten kastar jag bara ihop håret i en knut så det inte skall klia i axeln. När jag sen vaknar och tar ut håret från tofsen så ser jag ut såhär. Som en liten barnunge, i nattkläder som ser allmänt ovårdad ut. Alla tar sådana kort där de är sååå vackra osminkade och nyvakna ut, förutom Katrin Schulman som alltid vill visa hur skitig och äcklig hon kan se ut.  Detta är verkligheten, vare sig mer eller mindre, även om jag försöker posa haha:



Jag sa faktiskt det till min psykolog sist jag var där, nästa kille jag tycker om får fan tycka om mig precis som jag ser ut (för mig själv är jag alltid även om jag alltid svarar Hej, det är Anna väldigt trevligt i telefon till en början med och ger kramar och sådant när man ses, det försvinner med tiden, hoho).

Kommentarer:
Postat av: princessan

Du är så söt!!

2008-06-09 @ 21:42:33
Postat av: princessan

Du är så söt!!

2008-06-09 @ 21:42:53
Postat av: mattias(grannen)

Men ja tycker du ser go o glad ut :P

2008-06-09 @ 21:45:00
Postat av: anna braun

trodde jag bara skulle få höra hur ful jag var men icke (det kommer, den som väntar på något gott....) så tack så mycket!!!!



hmm....mattias jag posar, då ser man inte glad ut då får man potatisnäsa

Postat av: anna braun

åhhhh tack så mycket, trodde bara att alla skulle aäga hur ful jag var men det kommer nog (den som väntar på något gott...)



hmmm mattias jag posar, det görs ickeleende, annars får man pottisnäsa

2008-06-09 @ 22:48:25
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback