Så synd på en så söt tjej

Jag väntar in Simpsonsavsnittet och sen skall jag sova. Alex vaknade minuten innan jag skulle väcka honom och när jag fråga om han skulle gå (som i promenera) till jobbet svarade han "nej, jag skall flyga". Hans morgonhumör är inte att leka med.


 

Kollar på MTV och den söta tjejen Sara Vargas (första?) musikvideo spelades. Så synd på en så söt tjej men hon har väl skrivit låten själv. Den var nämligen dålig men hon är väl bara en i raden av söta tjejer som försöker knepa ihop lite text och musik likt Anine Bing. I alla fall så spelades den SNYGGE killen i videon av Let's DanceDaniel.....hohohoh.....stor humor. Dom hade även gått lite hårt till med vindfläkten för hennes småhår blåser hela tiden Det är väl en hederlig hårtork som används. Hon kom faktiskt fram till mig föe några månader sen och sa att jag var väldigt vacker. Det tackar man för (jag suger åt mig som en svamp) och säger detsamma, hon är juh minst sagt några resor till månen och tillbaka vackrare än jag men jag kan ta det. Helgen därefter läste jag på Hibbs blogg att hon hade sagt detsamma till henne så antingen är det en given replik till tjejer på krogen eller så är alla Annor i Sverige vackra.

Jag är egentligen snäll....bara rättvis, lite hård men definitivt rättvis. Som Simon Cowell men med allt. Eller jag kanske är dum i huvudet? Är låten bra? Jag hoppas nästan det för det är verkligen synd på en så söt tjej. Men jag säger som idolen Bert, första låten måste vara jättestark, en hit. Och detta är ingen hit, utan en avslagen 3,5.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback