Sådär ja...

I torsdags när jag var på väg till klassfesten fick jag frågan hur jag kunde gå i mina klackar? Jag avfyrade (haha.....tönt) ett leende och svarade, till en början gick det åt helvete, då såg jag ut som Bambi på is men jag har lärt mig. Några timmar senare hade jag vrikat båda fötterna light. Jag kan gå på dom men herre djävlar vad ont jag hade igår när jag och minstingen skulle ner till Hovåsbadet och bada. Jag badade dock inte, inte för att jag är en badkruka utan för jag var tvungen att ha uppsyn över hunden Charlie så det inte försvann iväg för att äta upp ett barn eller dylikt. Jag tycker om barn, det värsta är dock avsaknande för förståelse för ironi och satir så man får roa sig på andra sätt. Som hur dom kan växla på fem röda från att prata bebisspråk och vilja läsa Barbapapa till säga saker som jag skulle ha tatt med mig ett äpple, jag behöver energi efter den här promenaden men den var uppfriskande. Que?



Kollar på fotbollen nu, eller införsnacket och hör hur Berg säger dom är väl helt okej om ett lag. Och människor säger att det är en fördom att de flesta fotbollspelare inte är dom mest brighta. Fråga mig vad som helst och jag har mer att säga än helt okej och speciellt om något som är mitt liv, mitt jobb, min passion. Men om ni vill ha banbrytande f
tankegångar får ni allt läsa Ekwalls blogg. Sicken kille, haha.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Ha ha ha... Ekwall, vilken kille! Nä nu får vi ta och ses... ikväll? Är sugen på att hitta på något. Push lockar lite, hade vart kul att vara på terrassen utan att ramla. Nämnde jag att jag ramlade sittandes?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback