Stjärnklara nätter och sådant (underbar)skit



Svårt att gissa hur nykter jag var idag när jag skriver detta inlägg kvart över fyra på natten. Men jag fick i alla fall med mig hem en snygg karl(?). Han ligger dock i Ellens rum och är min bästa vän och inget annat. Jag pratar om Alex (tog ditt kort Amela som du kanske märker, jag bjuder på en Bugg eller något sådant festligt, jag vet att jag lägger upp massa bilder på Alex men är han inte vacker (jag är så fruktansvärt stolt över honom, hoho, jag älskar när människor säger så om sina vänner för att de enbart är vackra. Jag har varit bästis med honom i alla väder, till och med när han rakade av sig sina ögonbryn för en hundring i högstadiet)? Vet ni, han tycker det själv men det är absolute förbjudat att skriva det, han skall juh såklart själv inte vara medveten om att han ser bra ut men det gör han) såklart.

Tror Becka har läst min blogg för hon ringde och fråga om vi ville komma till snyggHenke. Hade han inte varit 89:a hade jag suttit i hans knä innan vi ens hade hunnit lägga på. Men sen klarar jag mig ganska bra, jag och mina drömmar om öppna landskap och stjärnklara nätter...hehe. Men jag kanske är lite smått betuttat, i en icke-89:a och väldigt passande till min ålder. Men då får jag nog glömma allt det där med att sitta vid havet i timmar och prata om allt och inget och om nätterna peka ut vilken stjärna som är min och vilken som är hans.

Alex skall upp om två timmar och jag funderar på om jag skall gå en promis med honom tills hans jobb. Har inte överdrivit mycket annat för mig. Vi kom aldrig så långt som till Ogges fest igår, jag skulle gissa på att han däcka 11. Däremot träffa vi Amela, Aida och hennes pojkvän och det är inte fy skam det heller. Och så såg vi matchen och vilken match! Turkarna är alltså mer än vackra (med undantag för målvakten, vilken frisör har han mött i en mörk gränd?).

Jag såg även humanisten snyggaste (och enda snygga) kille idag. Trodde han egentligen var en synvilla när man såg honom i skolan för tro mig inga snygga läser humanistiska kurser. De läser ekonomi, juridik och industriell ekonomi. Men han fanns alltså, på riktigt.

Kommentarer:
Postat av: i

du har all anledning att vara stolt över hans skönhet... han är grymt het ju! han ser inte helt svensk ut, har han utländskt påbrå?

2008-06-24 @ 19:15:37
Postat av: anna braun

hans pappa är en galen grek


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback