Vi får la se...

Nu har jag varit hos pappa och hämnat min laddare, kollat när Ellen packat  (du har inte med dig några sovkläder och lakan och sådant? nej jag hade tänkt och bli så full att jag kan lägga min på golvet och sova? du skämtar? haha....ja....typ. ELLEN!) och tatt med mig lite öl. Han har för mycket av den varan och jag alldeles för lite. Sedan skjutsa vi Ellen + kompisar (min andra syster har sovit hos snyggHenke i några dagar som har fest idag, skall vi dit eller? När jag filmade på Beckas student blev det alltid några inzoomningar där) till tåget som skulle iväg på midsommaräventyr i Fjällbacka. Själv så bryr jag mig inte om midsommar. Först skulle jag vart hos min moster och hållt min kusin sällskap men stannar hellre hemma med Alex och mamma och äter midsommarmat och dricker vin (och öl). Fick ett  sms av den gamla räven Ogge som hade fest så visst om man bjuds in på festligheter så varför inte jag är juh inte den som tackar nej och tänker inte vara principfast för det är midsommar.

Men han hade börjat festa sedan tiiidigt och trots jag vet hans gräns så är jag inte säker på hur länge han lever. Han sa dock att han skulle fortsätta till onsdan.

Jag kan inte släppa töntarna på Locatelli från i onsdags. De bodde i Borås, alltså en 7 mil härifrån, och betedde sig som om de kom från en annan värld. Åh dialekten, den var inte charmig. Yves Saint Lauren skulle vrida sig i sin grav om han visste vad de hade på sig,  fast i och för sig kan jag nog tänka mig att han skulle göra detsamma gällande mig med.

Mamma kollar på studentfilmen och säger "aha, du kanske skall tänka om med det där med film" och senare "kan man inte klippa filmen". Du, varenda sekund är dyrbar.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Vad gullig du är men idag blir det bara att stanna hemma, kan behövas. Du Anna, när ska vi gå till peacocks torsdagsfest på hamngatan? Kan inte nästa, men kanske näst nästa? Puss

Postat av: anna braun

its a date

2008-06-20 @ 20:04:49
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback