Natthumor

Har precis sett klart Björn Runges "Mun mot mun" och tyvärr var det ingen "Om jag vänder mig om" som är en av mina absoluta favoritefilmer. Vad har ni för favoritefilmer? Peyre har "Dirty Dancing" och "Pretty Woman" så hon är väldigt ledsen över att Patrick Swayze har cancer. Jo vi får verkligen hoppas att han klarar sig SÅ HAN KAN SPELA IN PRETTY WOMAN. Man får inte vara kräsen om natten utan skratta åt allt. Tur att hon är söt i alla fall för det är det väsentliga dagens samhälle, i alla fall här i västvärlden. Kommer ihåg i högstadiet/gymnasiet och de tjejer som hängde ihop och utgjorde den coola klicken. Söta, vackra, snygga och ja det var väl det men det räckte gott och väl. Jag och Alex (remember?) satt på bussen en gång och hörde hur två av dessa tjejer hade ett intressant samtalsämne och våra hakor var verkligen nere på det smutsiga bussgolvet:
- Asså jag har verkligen tänkt på det här.
- Vaddå?
- Hur skönt det är att sova. Det är verkligen såååå skönt.
- Ja, jag håller verkligen med. Jag läste en bok och så tänkte jag, jag skall nog sova nu för det är så skönt och så somna jag. Jag behövde verkligen det och så är det så sjukt skönt.
- Ja, verkligen.
- Verkligen.
- Mmmm.

Satte på en film med Andy Garcia som är den vackraste mannen på denna jord men det blev som vanligt när skådespelare skall leka regissörer, skit. Fast han lyckas ibland men inte denna gång. Jag träffade faktiskt en förra sommaren som var lite lik Andy Gracia men han tyckte jag drack för mycket och jag tyckte han var för ointelligent (inte för att jag är det smartaste som gått i ett par skor, men ändå) så det blev inget och så levde de lyckliga i alla sina dar där inte.

image792


Kommentarer:
Postat av: Eno

Tjena! Blir det Push till helgen? :)

Postat av: Anonym

kvinna! det där var det avgörande.. har gått och varit lite småförälskad i dig sen jag hittade din blogg för nån vecka sedan. men där Pang!
Andy liksom.. oh lord.
(kan dessvärre meddela att jag bodde i huset bredvid honom i L.A. för ett år sedan och han är inte längre lika..hm.. smäcker. Snarare lös och med urtvättade mysbrallor. men vafan!)
Adjö /emelie

2008-03-09 @ 23:47:34
Postat av: anna braun

meeeen meeeeen det är inte mitt fel att inte har sin gamla, fina fysisk kvar ;). halllllå jag kallsvettas här, kan någon hjälpa mig? älska mig?

2008-03-09 @ 23:53:13
URL: http://sellouts.blogg,se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback