Nu kan du få mig så lätt

Alex gick tidigt idag som han gjort de senaste gångerna i träffats. He doesn't löööve me anymore, buuuhuuu. Men jag skyller på den obekväma soffan och att man faktiskt inte kan sitta i den i många timmar i sträck utan att ha närmaste naparapat på speed-dial.

image829

Jag har länge misstänkt att jag har ett dött öga, ett öga som aldrig kan förmedla någon känsla och titta här när jag försöker se lite småexotisk och förförisk ut. Ena ögat är toppen och det andra är stendött, hur skall man kunna ragga med det här? Tur att jag har min Daniel då. Igår när några prata om att den perfekta killen skall vara snygg, smart, charmig och rolig sa Daniel att det är juh mig ni pratar om. Aja, han är i alla fall roligast i stan och skall fira påsk med moi. För övrigt så måste jag påpeka att jag inte har några Hulk Hoganarmar utan jag har på mig en uttvättad svart, klänning som är mammas och den skall vara så. Stora armar was the shit någongång. Det är faktiskt okej att posta bilder på en själv om man förstår varför man gör det. Jag är juh narcissistisk enligt min psykiatiker (var hon visst, inte psykolog, förstår ni då hur illa ute det är med mig) och i med att det är långfredag på fredag så är min tid inställd så nu börjar det gå utför. Psykiatikertiden inställd och Systemet är stängt, är detta djävulens dag? Har för mig att något annat inträffade på långfredagen med, hmmmm. Jo just det ja det är dagen man gifter sig på, i alla fall Alexs mamma.

Kommentarer:
Postat av: flygvärdinnan

Honey i'm Hooome ... maila ditt nr.

Postat av: Eno

ALLA har ett sånt öga! Det visar en amerikansk studie.

Förresten, har du sett reklamen för So you think you can dance Scandinavia? Han äcklige blonde party-saken vars bilder du brukar lägga upp på din blogg kommer att vara med, det får vi inte missa haha

2008-03-20 @ 14:53:16
URL: http://enoo.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback