Sunday, bloody sunday

Måste bara ha den rubriken idag, hur många har inte haft det genom tiderna och tänkt där satt den.

Även idag vaknade jag tidigt men idag beror det på grund av tristess utan hunger. I matväg har jag ätit en pirog under hela helgen och håller på att hungra ihjäl. Mamma kan inte bara åka iväg såhär för jag klarar mig uppenbart inte så nu funderar jag att tvinga Daniel bjuda mig på lunch. Bästa bantningstipset någonsin, för mig, måste vara att flytta hemifrån och i med att jag fyller 23 i år så kommer det väl hända inom snar framtid, tyvärr.

Såg ni Schlagern igår? Underbart underbart, kul att Charlotte vann och jag ringde faktiskt som en galning. Mycket på Charlotte, lite på BWO och Frida. Pratade med min favorite från gymnasiet igår, Spännis, jag tror inte ni fattar hur underbart rolig han är. Han är fortfarande sur över att han inte fick MVG i geografi medan jag ödmjukt tog emot mitt godkänt. Vilket var på sin plats då jag sa nej, jag hade om jordbävningar när läraren sa Anna kan inte du berätta lite om arbetet om jordskalv du skrev om. Här har ni en bild på Ljungan, enjoy:

image815

Hans mamma är från Ecuador därav hans exotiska utseende. Ingen i vår gamla klass kan ha undgått det i med att det var temat i de flesta redovisningar han hade *fniss smiley och allt det där*.


 

Jag tycker Björn Gustafsson är det mest överskattade som gått  i ett par skor. Ge honom en scen och några människor kommer dom avguda honom vad han gör även om han så skulle stå och peta sig i näsan. Det här är till exemepel Ljungan, Spännis, Alex (kärt barn har många namn, ja han på bilden) vilken dag i veckan som helst. Han ÄLSKAR 90-tals musik och fan det är bra.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback