Yrla virvla, virvelflicka...I lööööv juuu


image800

"Virvelpedofilen" (kan jag få ett snack med människan som gett honom detta medianamn, då skulle jag kunna dö lycklig) stod inför rätta idag. Och kolla så glad han ser ut, han är vad man kallar krigare, en glad krigare som väntar på sin Yrla virvla, virvelflicka. Ledmotivet i hans liv verkar onekligen vara no worries, be happy.

Detta kommer bli en bra vecka. Jag väntar på att några saker jag inhandlat från laredoute, hm, asos och kyssjohanna skall trilla ner. Hittade ett armband som matchar det jag har och i samma sekund jag såg det förstod jag att jag omöjligtvis skulle kunna känna mig hel utan det så det vara bara att klicka hem. Sedan har jag lite skola, middag hos papsen med hans kusin, skall nog ta ut mig på odefinerbara äventyr,  leka med Alex och Daniel och sådant.

Svante meddelar att han är hemma snart. Han kommer den 25e april, sen när blir det snart? Hans rumänska dörr står alltid öppen för mig saken är bara den att Svante är en sådan person som skulle kunna säga fel flygplats på skoj. Så hamnar man 50 mil fel och när man skall kolla efter andra flyg, tåg, taxi eller buss så skakar dom på huvudet och man får snällt ta häst och vagn resterande väg. Nu är jag lite fördomsfull mot Rumänien men hey det är ni med. Svante och gänget leker gurragömma (hittade bilden på någon site som ville samla in pengar till rumänska gatubarn, eller så var det emot droger. Nu när jag tänker efter kan det vara för droger, det är ändå Rumänien vi pratar om. Där röker dom väl för att det sägs vara nyttigt, tror att Tyskland fortfarande är uppdelat i väst och öst och Tjernobyl är ett tiptopkärnkraftverk där aldrig något skulle kunna hända. Kärnkraftverk är helt säkert men såg ni grannens hund, haha, fyra huvud och ett ben):

image801

Kommentarer:
Postat av: paula

hahaha you crack me up. svantes kompisar verkar inte så inne i leken.

Postat av: anna braun

nej det är därför vi matchar sjukt bra :). grejen är den att han kör fortfarande med svettband runt armleden kanske inte skithett ;)

2008-03-12 @ 01:06:01
URL: http://sellouts.blogg

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback