Ajjjj

Hemkommen från Kathrinelunds utspringning och herre djävlar vad mycket folk det var. Och varmt var det med. Första hindret mötte jag när jag var hemma. Frågade mamma när vi skulle åka imorgon och i med att utspringningen började 14:00 skulle det inte förvåna mig om mamma skulle vilja att vi skulle åka redan vid tolv. I alla fall svara hon några minuter i två men jag visste att hon skulle ändra sig. Det gjorde hon med till ett och sen sa hon att vi inte skulle ta bilen för det skullr vara omöjligt och hitta parkering där. Jag visste inte vad skulle sätta på mig men när jag äntligen hade bestämt mig så började mamma säga saker som hon alltid gör "du är jättesöt i den....MEN" och så är det alltid något fel. Jag flippa och tog spårvagnen efter dom.

Jag hittade allihoppa någon minut innan Elsa hitta oss vilket var gtur och sedan trängdes man runt och försökte hitta Erik och Elsas flak och det tog mig en och en halvtimme. Sedan fick man se upp för champagne som är "äckligt med så skönt att spruta" enligt någon idiot. Hade jag fått en droppe i mitt hår hade den personen inte kunnat fortsätta fira sin speciela dag. Jag och Ellen skulle sätta oss någonstans mellan utspringet och Eriks studentmottagningen men så dumpa mig för en KNUT. Dumpa aldrig mig för någon som heter KNUT. Jag är i alla fall jättesur och skall aldrig mer prata med henne, på helt sant.

Nu skall jag sätta på mig något annat och sen kommer pappa och hämtar upp mig prick tjugotvå minuter (det var väldigt vikitgt att jag står ute precis då) i fem.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback