Orginal

Vilket fint väder vi har här, måste väl nämnas som alla andra gör. Var ute och solade på gräsplättan utanför mig och vem vill åka till Mykonos om man kan få samma feeling här hemma. Sedan kom en familj och satte upp ett parasoll och packade upp sin picknick. Vem fan fikar på en gräsplätt i Sverige när Slottskogen några sekunder bort med bil. Fast vem fan vill sola hä i Flatås? Förutom jag.

Min mamma brukar säga till mig att jag är ett orginal när jag gjort något tveksamt och om hade varit här och inte hos Becka som ligger på sjukan (efter epilepsianfall igen) hade hon nog sagt det. Igår var hon nog så trött på mig så hon sa inget. I alla fall igår träffde jag flygis och vi hade det hur trevligt som helst och hade det till och med lite roligare än jag borde om man ser till drickande. Jag blev väl ganska aprak och blev uteskoterad som det så fint heter av en vakt som tyckte jag var för full på Push (damn you Push!!!). Flygis sa idag att hon förstod honom. För att inte föra oväsende i trappuppgången skulle jag ta av mig mina skor och trots min fin tanke så blev det ganska fel. När jag böjde mig ner så snubbla jag till och hamnade på marken, snarare så hamnade min haka på trottoarkanten så det blev till att åka till Axcessakuten för omplåstring. Får jag ett ärr där så tar jag självmord men mer om det senare. Det var inte människa på hela Axcessakuten vilket var ovanligt, varje gång jag är där får man sitta och vänta i timmar så slår ni er mitt i veckan vänta i några dagar. Nu kommer jag till det jag inte vet om jag skall utlelämna jag vill juh inte att ni skall tro att jag är galen meeeen, jag behövde verkligen någon att prata med, jag kanske skulle få ett är, PÅ HAKAN och så vitt jag vet så ger inte det det karaktär till utseendet. Så jag insisterade på att åka till psykakuten för att prata med någon som får betalt på att höra mig tjata om mitt möjliga ärr. Sagt och gjort där satt jag och grät tills dom tröttna på mig och sa du är full gå hem och sov. Ganska elakt kan man tycka men jag var verkligen aprak och hade inget där att göra men det verkade som det mest logiska i världen att ta mig dit. Hakan gör i alla fall svinont för er som undrar och jag kan knappt tugga vilket kanske visar sig vara bra. Bästa bantningstipset är alltså bli full, trilla och slå upp hakan. När jag kom hem gjorde jag ett partytrix jag skall dela med mig av som ni kan göra nästa gång ni är fulla. Jag gömde min fjärrkontroll för det skulle bli sååååå roligt att leta efter den på morgonen, som ett barn som letar efter påskharens ägg fyllda med godis typ. Det var och är inte lika kul nu när jag inte hittar den, jag har letat överallt och kan nu bara se på ettan för jag orkar inte gå fram och byta kanal. Bra jobbat!  Jag tror det skall vara hockey på tv nu men kan jag liggan kvar i sängen och byta kanal, neeej. Summan av kardemumman var att jag hade jättekul tills klockan fyra. Och nej pappa jag tyckter inte det är coolt att bli full men det bara hände.

Pratade med älskade Alex idag och han berättade om att han hade varit på hans kompis kompis dansuppträdande igår. Det hade tydligen varit skandal och han hade varit tvungen att bita sig i läppen för inte börja skratta. Påminner mig om Daniels avslutning av sykursen (den här hade han inte gått på när hade visningen på Rudebeck) han hade för två år sedan när de själva gick modeller för deras kläder och jag började asgarva. Jag kunde inte hålla mig, vissa var korta, andra långa, vissa fula, andra sötare och alla hade på sig sina egna skandalplagg. Vad kan man göra då? Det gick inte att inte skratta och när man väl var igång fanns inget slut. Kul bara att Daniels mamma satt bredvid mig.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Jag har faktiskt undrat vad du har tagit vägen... Jag var också på Push i lördags. Men min kväll var inte så händelserik som din verkar ha varit. Skrev till dig på glife förra helgen, men det kanske du inte sett?

Postat av: anna braun

såg det först nu, är bara inne där och läser bloggar men loggar aldrig in men nu får det bli ändring på det om du skriver till mig där ibland ;)

2008-05-12 @ 16:08:54
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback