Världens bästa Spännis

Idag mår jag bra igen, fått lite perspektiv på saker och ting och man kan aldrig ändra på andra människor utan bara acceptera dom som det är eller gå vidare utan dom. Jag väljer det sistnämnda.

Ibland kanske jag borde lyssna på vad mina vänner har att säga istället för att sitta och mmmm:a ibland och tänka på något helt annat. Daniel brukar altid tjata på att man skall hälsa på honom på hans jobb så idag så skulle jag göra detta. Tog mig till mack numero 1 inget vrålåk eller Daniel där så tänkte jag att jag tagit fel mack och att han jobbar på Shell och inte Statoil så då fortsatte jag att promena bort till Askimsbadet och Shell. Ingen Daniel där heller så jag ringde upp och det visade sig att han var på andra sidan stan som han hade sagt till mig igår. Så kul skulle vi inte ha det i alla fall att jag skulle ta mig dit så jag hängde med mamma och handlade istället.

Imorgon skall jag vara en god syster och hälsa på min syster på sjukan. Jag har hört av säkra källor att det finns fia med knuff där så det skall spelas. I med att mina vänner, pappa, syskon och kanske jag är ganska dåliga förlorare och det brukar alltd bli någon som blir sur och går därifrån så vi får se hur det går imorgon när jag och Becka spelar. Jag höll på att göra slut med mitt ex efter ett parti med schack då han log sådär överlägset som dåliga vinnare gör.  När mamma och pappa var på sjukan igår hade pappa stått och vinkat åt människor för att de skulle bli glada när han vinkade åt dem. Lite hybris kan man tycka och kanske en fin tanke om det inte var så att han vinkade åt en som var helkroppsförlamad.

Det lönar sig att ha en morbror i tandläkarbranschen för på torsdag skall jag dit och fíxa den del av min tand jag blev av med. Skall bli ganska skönt för trots att det inte är hela tanden eller syns i huvudtaget så kan jag inte tugga  och i andra delen av käften har jag ont efter att jag trilla så det blir inget tuggumiätande på ett tag.

Såg en bild på Spännis i punkt.se från helgen och herredjävlar vad full han ser ut att vara men när jag och flygis träffa honom lite tidigare på kvällen tyckte jag allt att han såg städad ut. Inte bara jag som drack som det inte fanns någon morgondag. Vi skall i alla fall träffas i veckan och det ser jag mycket fram emot. Han är världens bästa. Nykter vs full:

image883

image884

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback