Ah gute nakht

Stor humor.

Det bästa med dagen är när jag märker hur min lillasyster har somnat med tvn på så då går jag in i hennes rum, tar av hennes glasögon som jag inte sett henne ha på sig utanför hemmet sedan 2000, ger henne en puss på kinden och går fram och stänger av tvn. Då hör man någon vakna till liv som säger vad gör du, gå ut ur i mitt rum och det blir inte riktigt lika gulligt.


Passat barn ikväll och pärlat pärlplattor och sådant som man gör. Läste självklart Barbapapa för minstingen som vanligt och hon är inte dum hon. Hon får välja två böcker som vi skall läsa och hon kommer alltid med dubbelböcker så det blev en djävla massa Barbapapa och tro mig, fyra Barbapapaböcker är fyra för många.

Zappade runt bland kanalerna när alla hade hoppat i säng och såg att Skin deep skulle komma på någon TV1000kanal. Sjukt bra tänkte jag, låter som en spännande thriller så jag slötittade på lite annat skit och på sekunden när den börja så slog jag över. Skin deep var ingen spännande thriller utan lågklassporr of course, thank god for TV1000 så jag pärlade en pärlplatta till utan någons tvång.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback