Bitter

Jag hade nog också varit ganska bitter om jag hade varit den som framstått som det största skämtet efter en relation med Sveriges egna nationalskämt Linda Rosing. Sedan måste Fadde och Lars Gåres (som jag för övrigt älskar efter hans "Hemma hos"-reportge han och hans sambo hade. De var inga bilder för Elle Interiör direkt utan de låg i sängen med silkeskalsonger och hon något annat läckert...hehe....han är inte purfärsk direkt) pr-kupp angående tavlan som var lika stor som ett A4 världens sämsta. Inga tidningar visade upp den och hånade honom eller intervuade honom och de stor humorbloggarna orkade inte ens bry sig om ännu ett taffligt försök att få lite mediauppmärksamhet.


För övrigt älskade jag paniken i FärjanHåkans ögon när han inte hitta bondtösens telefonnummer och the boatpastors klänning. En rosa festblåsa med fjärilar, I love life, I want to be free as a butterfly. Hallelujah!

Kommentarer:
Postat av: FB

Att läsa Faddes blogg är som att bevittna en svår bilolycka med tragisk utgång, det man ser får en att må dåligt men man kan inte sluta titta/läsa.



Alla som varit med om en stor kärlekssorg vet att man kanske inte alltid handlar så rationellt, men Fadde tar det hela till en helt ny nivå.

2008-11-25 @ 01:50:16
Postat av: anna braun

så sa jag till min syster när hon gick runt i underkläder för någon månad sen



va fan sätt på dig något

varför kollar du

det är som en bilolycka, man vill inte men kan inte låta bli



she was not happy

Postat av: FB

Nästa gång hotar du med att lägga upp bilder på bloggen.

2008-11-25 @ 18:02:00
Postat av: Anonym

asså JAG DÖR av henne!! färjanmongot. serri. föfrst ville jag gråtamen sen kom jag på att jag helt seriöst ÄLSKAR henne. liksom har du någongång sett en människa med ty större LIVSGLÄDJE? ba hon e fucked for life men typ ignorerar det och bara går omkring som ett cp på ecstasy och bara äälskar människor och ääälskar livet? hon e ju fan fantastisk. jag ska bi mer som henne. minus kläderna :( och skorna, aj aj aj.

2008-11-26 @ 03:13:02
URL: http://heltfantastiskt.blogg.se/
Postat av: Babbidesign - [Design & Foto]

Hej! Om intresse finns till ny bloggdesign, kika in hos mig, http://babbidesign.blogg.se välkommen :)

2008-11-26 @ 03:19:57
URL: http://babbidesign.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback