Boker tov

Kunde ha fått sova till elva om jag hade velat idag och det hade jag gärna velat med i med att jag haft grova sömnproblem de senaste dagarna men de har bestämt sig för att stänga av alla varmvatten mellan 09.00-15.00, vilket de tyckte var en käck idé, så var jag tvungen att sätta klockan på tio i. Funderade på att skita i det och duscha fort som fan i kallt vatten men någonstans där inne fanns förnuftets röst som talade till mig och (.59 var jag klar. Gude nåde dom om de hade stängt av någon sekund tidigare.

Sarah kör något slags 12stegsprogram angående bloggar. Eller det är vad jag kallar det, hon har nämligen slutat läsa bloggar som skrivs av någon med ett IQ av en fiskmås vilket gör att många går bort. Jag kör en delightversion på det som sagt men det går sådär. Är som med ciggisar kan jag tänka mig, dåligt med svårt att sluta.

Det där med humor är inte allt. Det finns alla slags sorter och när man är liten som i princip en grönsak tycker man det är kul om någon vinkar, skrattar eller leker med en babyskrolla, därefter kommer kiss och bajshumorn som en viss
bloggare fortfarande inte verkar ha tagit sig ur, sedan Americas Funniest HomeVideos då man tycker det är förbannat kul med människor som trillar och till sist så lär man sig uppskatta ironi och sarkasm. Eller har kommit till sista stadiet nu och jag är mucho proud. Va, menar du det frågade jag och hon svara nej, jag är ironi så svenskan kommer nog snart med.

Humor.

Kommentarer:
Postat av: Mattias Grannen

heeeeeelevete tror du inte ja hade glömt av det :P ja fick duscha i kall vatten imorse det va ingen hit o inte blev det bättre av att ja va tvungen o raka mig inte ens det funkar i kallvatten ju det duger baara till o borsta tänderna i brrr.... vem stänger av varmvattnet i november? den där börja hanson borde ha en läsk i knäet så arg är ja på han just nu :D

2008-11-04 @ 11:15:57

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback