Lycka

Har som sagt börjar göra armband. Inget fancy utan lite läderband, satinband, organzaband och allt vad de heter och så lite berlocker av olika slag, hållare och lås så är det klart. Så jag gör inte armbanden utan det är som en pärlplatta man sätter var sak på rätt plats men ändå kan pärlplattan precis som armbanden bli fula. I alla fall så pratade jag om det med Alex förut.....för övrigt LYCKA att få prata med honom....och sa att jag köpt så mycket saker så jag skall snart ha mig ett selloutsarmbandimperium men det går sådär. Gjort kanske en 50 armband och gett bort 49 av dom. Roligare att se människor glada om dom nu blir det för dom hinner knappt öppna munnen innan jag kastat på dom ett, två, tre, fyra armband än att tjäna pengar. Sen kan man väl knappt kalla det pengar, det är inga bloppispengar och de har jag skrattat åt men sen så säljer jag inte noppriga baslinnen från 98 som en viss Top Modellvinnare gör.

Var i stan idag när jag ändå skulle in och hämta boken och fick inhandlat lite julklappar. Har inte så många att handla till utan mamma, pappa, Kathe, Ellen, Becka, Daniel och kanske något litet till London och Alex. Klarade av resan bra och ville bara kidnappa världens gulligaste dam och fråga vad killen bredvid mig lyssnade på för musik och vad tjejen på andra sidan om mig läste men lätt bli. Kände även rent hat när de var några som stod i vägen och jag sa ursäkta mig när jag skulle gå av på ett sådant trevligt sätt man säger och de suckade. Då kände jag igen gamla Anna som ville dra av deras dammtuss till fejkpäls på jackhuvan och peka fuck you....(när jag gått av of course, finns inget som är så synonymt med mognad som fuck you. Har bara gjort det en gång på spårvagnen och då satt jag kvar där när några töntkillar höll på att trakassera en tjej med slöja. Då sa jag vad fan håller ni på med och peka fuck you....hehe moget, tror de blev väldigt rädda).

Jag håller på att fördummas, det märker ni väl och så glömmer jag av saker och tappar bort för att sen hitta dom efter fem minuter.

Kommentarer:
Postat av: Flygfanskapet

jag fick ju en drös som jag f.ö inte delat med mig av till syrran än :D jättefina!

Postat av: anna braun

hehe fortsätt

2008-11-28 @ 21:36:14
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback