Mållgan

Jag vill nog inte likna mig själv vid någon superhjälte som skulle klara av pressade situationer, hoppat i säng nu och tagit mig min egna tictac, atarax, och försöker lugna ner mig. Passade barn ikväll som förra lördagen och det gick jättebra i vanlig ordning. De känner mig och jag dom utan och innan att det aldrig blir några problem utan våra lördagar ser ungefär likadana ut och godnattboken likaså.

Så när jag satte mig på nattbussen!!!!! (yes jag åkte nattbuss) så ringde jag Ellen som var ute för se om hon skulle hem snart och ville att jag skulle ta mig till stan så vi kunde åka hem tillsammas eller om hon behövde taxipengar eller något med då är det upptaget och upptaget. Så jag hoppar av vid mig och när jag skall gå öppna (pärle)porten så står Ellens kompis där och är orolig och undrar om Ellen är död och levande. Ellen visste det inte ens själv utan hade satt sig i en taxi för träffa sin loverboy och minuten senare så hade hon ingen aning vart hon var förutom att hon inte var i en taxi längre. Det hela sluta i alla fall med att från att vara helt vilsen i Mölndal utan leg, nyklar, plånbok eller mobil (-jag vet inte ens vad min mobil är? -du ringer juh från den till mig nu! - aha) så tog hos sig till pappa som är hos Kathe och hittade alla sina grejer som helt konstigt låg i väskan.

Det här var väl hennes dunderfylla och jag får en halv hjärtattack när sådant inträffar och blir jätteorolig och sedan fick jag jättedåligt samvete över att Ellens kompis stod utanför, var orolig, kall och jag inte släppte inte in henne...heheh....jo det är klart jag gjorde, Ellens kompis är mina, Beckas kompisar är min, allas kompisar är mina, men att stackarn var orolig. Men nu är allt bra igen.

Någon idiot som har ringt mig fem gånger ikväll från dolt nummer och bara två signaler. Första signalen märker man att det ringer, andra börjar man leta och sedan.....slut. Det är under tredje och fjärde och kanske även femte den hittas på men nej inte denna gång. Visste juh att det var Daniel men hade inte hans jobbnummer så kunde säga till honom att ring fyra signaler eller inga alls tack. Dessutom tvivlar han på din existens Flygis. Inte för att det har något med bloggsoppan att göra för han vet knappt vad en blogg utan tror att du är påhittad, min Mållgan, för han inte fått träffa dig. Så ta dig två rediga shots så skall du få träffa Daniel. Han är lite som en bergodalbana och det finns risk att du blir åksjuk så ta med kräkpåse.


Kommentarer:
Postat av: Flygfanskapet

kräkpåsen nedpackad...

Postat av: anna braun

ta med en till mig med tack

2008-11-24 @ 00:14:59
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback