Tappad tjej, tappad blogg

Tappad tjej, tappad blogg, tappad krönika där hon tycker att "varsegod staten, bugga mig!". Klart det finns vissa fördelar med ett Big Brother-samhälle i väst men fråga vad människor i diktaturer anser om detta. Man behöver inte kolla så långt tillbaka i tiden eller ifrån oss, forna Östtyskland, för att se när överbevakning går fel.

Skrev hehe jag känner att jag har noll koll på vad jag skriver, dock mer en lilljäntan men tog bort det. För att sen skriva det igen.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

helt ärligt tycker jag hon har en poäng.

själv gör jag massor utav olagliga saker som förmodligen 75% av invånar antelet i sverige också gör. men lagen finns ju inte till för att stoppa musiknerladdning eller gräsrökning och att ens diskutera integritet idag är ett stort skämt!

vill man dra paraleller till västtyskland och allmän åsiktsregistrering så visst kan man göra det. själv tror jag att FRA-lagen kommer resultera i enorma summor av skattemedel till ingen direkt nytta för att när sossarna om nåt år tar över igen modifieras till någon form av kamratstödjar/farsor & morsor på stan-lag så alla kan sova gott om nätterna utan att behöva dra ur batteriet ur telefonen. Integritet och storebrorssamhälle är alldeles för stora ord att använda i den är diskussionen.



kram

Postat av: Anonym

invånarantalet

hata

2008-11-04 @ 12:14:21
Postat av: jacob

tänkte samma sak när jag läste hennes skitkrönika. och så är hon ful.

2008-11-04 @ 15:32:10
Postat av: anna braun

och tjata utav helvete när vi sålde på spärrlinjen tillsammans i tre dar. hon kommer inte ihåg mig men tro mig jag kommer ihåg hennes eviga gapande

2008-11-04 @ 17:57:20
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback