Absolutely marvelous

Jag fick visst för mig att jag var Speedy Gonzales och började att gå mot skolan en trekvart innan den börja. Man kan säga att jag missberäknade tidengrovt eller att jag tror för mycket om mig så den sista biten fick det bli vagn. Bra föreläsning även idag och därefter skulle jag träffa Daniel. Hann innan det gå i några affärer och kände att jag fick huvudvärk av att se alla fina saker så jag köpte mig en cola och kasta ner den i väskan och det skulle jag inte gjort. Väl på Expresso House kom en tjej fram till mig och sa ursäkta med din väska läcker och det tog ett tag att koppla varför den gjorde det. Kände mig lite som Lucille i Crazy in Alabama som går runt med sin mans huvud som hon mördat i väskan men det var bara colan, eller bara och bara. Fan fan fan, mp3n fungerar inte, allt är kladdigt, mina anteckningar är förstörda och mina två linnen är smutsiga innan använt dom, det var billiga baslinnen men ändå. Tur att jag är en fattiglapp och inte hade massa fina sedlar i min plånbok som låg öppen så det var alltid något. Daniel kom med mina tröjor, min vattenmelon jag hade köpt från Konsum hade inget gladpack och jag höll på att koka innan jag gick till turken bredvid och hämtade tre påsar där jag sorterade efter blött, mindre blött, nästan inget blött.

Nu är jag hemma i alla fall, tvättat av väskan, slängt kläderna i tvätten, försökt återuppliva min mp3 utan lyckat försök och torkat av allt.

Kommentarer:
Postat av: tovs

ANNA!

Jag liiiider med dig OCH MED MIG.

Du borde veta hur det är att gå från brunett till blondin. hur fan gjorde du, mitt hår har antatt en ganska intressant kulör with a touch of iran or maybe kurdistan. hjälp mig vad göra???!!! hur många jävla ggr kommer jag att behöva get high on my own supply (blekmedel) to speak frankly in ghettolanguage. PUSS på dig och din mp3.. testa o köra den i mikron.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback