Alla älskar Raymond

Alla älskar Raymond och även jag. Tyckte att jag fick till det lite med meningen där...hehe. Känner mig som Raymonds misslyckade bror Robert som bor hemma hos sina föräldrar. Hej jag heter Anna, är 23 och bor hemma hos mamma. Har dessutom inga planer på att flytta hemifrån förens hon behöver mer hjälp av mig än jag av henne och då flyttar jag in hos Ellen.

Jag och pappa:

Jag fick tillbaka mitt prov idag.
Vad fick du?
MVG
(hände dock inte alltid).
Vad bra, vad duktig du är......................................................hur gick det för de andra?
Sådär
Hur många fick MVG?
Några.
Så det var ett lätt prov?
Ganska.
Hur många procent i klassen fick MVG?
Vet inte.
Men det var många?
Ja några.
Vad fick Alex?
MVG
Mer eller mindre poäng?
Mer.

Aha.

Medan mamma alltid säger du är så duktig och kör den här stilen som när hon ringde runt och sökte jobb åt mig utan att jag hade en aning om det.

Jag hade planer att flytta ihop med Alex för några år sedan men de var inga han visste om eller troligen skulle ha gått med på. Kanske nu när han är i London och det är svindyrt men inte annnars för han fick nog mersmak efter Mykonos och tyckte att jag var stökig när jag ansåg att jag precis hade städat. Även Daniel och jag tänkte flytta ihop en gång i tiden men det gick aldrig längre än till en fylleidé innan vi förstod att vi skulle döda varandra. Han är jobbig, jag är jobbig, han är jobbigare.

Har inte börjat med tentauppgiften ännu, suprise suprise, och funderar på om jag skall höra av mig till Amela för att ta en cappucino med skummad soyamjölk, ett nyp av farinsocker och som kronan på verket litelite kamel som skall lägga sig som ett tunt lager över det cmtjocka lagret av soyamjölken eller så tar jag bara en cola. Jag förstår mig inte på hela fikagrejen, dricka kaffe som tar längre tid att göra och har fler ingredienser än ett julbord och sitta på en och samma plats så länge att man borde betala hotellpris.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback