Jag tror det här är vad som kallas skämt

Detta mail har Raaaawsing visst fått:

Hej Linda! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag vill bara säga till dig att jag avgudar dig för hur stark du är! Du står på dina egna ben. Jag är 16 år gammal, och genom att läsa din blogg har jag inspirerats enormt. Tack för att du är den du är, tack för att vi unga tjejer kan ha dig som förebild! Jag älskar verkligen dig, och min stora dröm var att få träffa dig och berätta hur mycket jag gillar dig och hur mycket du betyder för mig. Så jag gick till kistamässan och letade efter dig. Men den ända jag hittade var Bobby. Han är verkligen jätte snäll, jag kan förstå varför ni är så bra vänner som ni är Glad Jag frågade honom om han viste vart jag kunde hitta dig men han sa att du redan hade åkt hem Ledsen Där brast jag, blev jätte ledsen. Så jag bad honom hälsa dig att jag älskar dig, det var det ända jag kunde få ut ur munnen då. Han sa självklart hur underbar du är Linda.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer för jag vet ju inte om du hinner läsa detta men jag hoppas verkligen du gör det för att du ska förstå att vu unga tjejer behöver dig!


Det var juh även någon tjej som hade sagt till Gynning att hon inte hade levt idag om det inte vore för henne. Ööööh okej.

Vems liv räddar min blogg imorgon tro? Inte så att man behöver speciellt många händer för att räkna besökarantalet men kan Rosing så kan jag.

Kommentarer:
Postat av: FB

Inget fel med detta inlägg men jag är besviken. Inte besviken på inlägget i sig utan besviken på avsaknaden av dina knivskarpa observationer av dagens Färjan.

Jag får ett leende på läpparna varje gång stjärna Håkan visas i rutan, kanske säger mer om mig än honom.

2008-10-28 @ 00:09:47

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback