Beat the system

Jag har börjat tradera igen nu i Ellens namn (och personnummer), de andras i familjen har jag redan använt, budat, ångrat och inte köpt och det är lika med livstids avstängning. Lite hårt kan man tyckte men nu är jag tillbaka och har än så länge betalt de auktioner jag börjat fast å andra sidan så är det fem vinna på ett dygn så vi får se hur det går i fortsättningen. Jag är så dum så dum så. Trodde jag hade "beat the system", the tradera system, men nej det hade jag inte. Om någon lägger en 1krona på den här (som jag hittade och verkligen förfasade över hur ful den var och inget jag köpte. Den heter "svart klänning sammet haloweeen wich goth fast jag tror hon mena Halloween which om jag får vara en besserweisser ....i alla fall om ni sätter på er den här på Halloween och människor frågar vad ni skall föreställa så är svaret självklart. Jag är ful, jag förställer ful):



Och jag lägger tre....liksom gravings, den trendiga motherfuckern en hundring och jag vill verkligen ha den kan jag lägga 8000 för ingen annan kommer bjuda så mycket och då är den min. Så om Elin Kling försöker på med 200, 300, 500 så står det att det inte är det vinnande budet. Skitbra så långt och det var där jag var oövervinnlig. Det jag inte tänkte på att om någon lägger 500 så behöver jag inte betala 105 kronor utan 505 kronor. Och skulle någon skandalbjuda på den med tvåtusingar så har jag fortfarande det vinnande budet men på 2010 och inte på 105 kronor som jag hade räckat ut. I alla fall summan av kardemumman är att jag har ett vinnande bud på 800 på ett par skor som låg på en 50lapp när jag skulle använda min taktik.

Kände mig som pappa när han och hans kompisar skulle någonstans i Europa, vart vet jag inte jag var inte född då, det var när de fortfarande var unga och snygga, och spela på casino. På roulette snarare sagt och på färjan ner så hade det köpt en leksaksroulette för över deras "beat the system"-taktik de hade filat på länge. Grejen var den att innan färjan ens han lämna hamn så hade hela systemet rasat och så känner jag mig. De vann i alla fall, turen vände väl när jag kom till världen, och de var väldigt glada. Tills pappa skulle gömma alla pengar när de skulle roa sig för det ultimata stället är att gömma  dom i lampan när det var på. Pengar är inte alltid gröna utan blev då bruna.

Aja....nu lite glada nyheter jag fyller år på tisdag och det kan nog gå till historien som någonting jag inte vet vad än. Födelsedagar brukar alltid vara intressanta här hos familjen Braun.

Kommentarer:
Postat av: Nickie

Hur ska du fira den då?

Postat av: anna braun

inte alls tror jag. en gång satte jag en massa låtsasspindlar i mitt hår och hade sett framemot halloween helt i onödan. jag var 10 och det firades inte ens knappt i sverige



har du några planer? så nu får vi planera in ett datum för en värstningutgång. kul med jobbet och pengarna, du får ta med dig en tårta sista dagen och skämta till det som han gjorde som blandade in lite maja eller gräs eller vad det var så alla fick åka till sjukhuset...hehe

2008-10-18 @ 12:16:43
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Nickie

Fy fan vad det hade vart kul, det hade de behövt de stela jävlarna.

Klart att det måste planeras en utgång.

En Anna och Nickie kväll!

Nu ska jag kolla på töp mödel :)

Puss

2008-10-18 @ 13:27:24
URL: http://nickie.devote.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback