Hellloooo

Nu är jag hemma. Hade helt rätt om klassen den var skandal som alltid och hälften bestod av härliga och glada pensionärer och resten av vilsna själar. Jag hittade en kille och vi skall bli BFF. 25 år, hatar religion, hatar staten, hatar allt och bor i Borås för det är billigare och pendlar därför varför varje dag. Jag tycker om honom på helt sant, en sån skön snubbe ni vet.

Vår föreläsare snackade till oss som jag gör till djur, som om de vore bebisar med bebisspråk. Hälften av klassen vr fan 40 år när du föddes så snälla snacka inte med oss som om vi vore handikappde. Och så var en tjej där som jag läst religion och skrivarkursen med. Hon brukade komma och gå precis som jag så hon la i alla fall inte märkte till att jag var där idag eller så har hon aldrig brytt sig om att registera min existens. Hon ställde sig upp för klassen och berättade om att hon hade dålig immunförsvar så blir man förkyld får man gärna stanna hemma. På religionen var det parfymallergi och på skrivkursen så tyckte hon inte om buller. Hydrokondriker och inte helt hundra med andra ord.

Därefter åt jag lunch med papsen och nu är jag hemma för sova en timme. Sedan blir det kvällskurs of course.

Även Daniel började skolan idag. Hans skola ligger vid Hvifeldska eller whitwlska som Daniel skrev i ett sms. Skolan kommer nog gå bra Daniel. Fast man slutade väl med rättstavning i mellanstadiet, lite väl tidigt kan man tycka.

Kommentarer:
Postat av: steffe

nu får du ju börja visa bilder på dig kvinna! varför tror du vi läser bloggen!? vi vill se bilder på dig och inte på din kompis alex! skärpning!

2008-09-01 @ 17:24:36
Postat av: bloggbimbo

Åh, visst är det härligt att lära känna alla dessa freaks vid högre läroverk? Undra vad överläkare Börje Hansson skulle sätta för diagnos på den hypokondriska allergikern, social fobi kanske?



Ta nu redigt med parfym vid nästa undervisningstillfälle!

Postat av: anna braun

det gör jag varje dag, luktar som en turk som upptäckt ax för första gången typ ;)

2008-09-01 @ 22:07:18
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: anna braun

funderar på lite old spice med

2008-09-01 @ 22:07:39
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: anna braun

jag menar AXE med e. man håller på att fördummas av att läsande av flodenbloggar

2008-09-01 @ 22:32:30
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Bananer i Pyjamas

Ta lite Date och du kommer att lukta mumma! Föresten, apropå störiga klasskamrater. Något som är riktigt drygt är Göteborgspendlarna som måste gå en halvtimme innan föreläsningen är slut. Hinna med tåget och sådär. Men sådant håller väl inte du och din nyfunne vän på med? Hehe…

2008-09-01 @ 23:22:52
URL: http://bloggbimbos.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback