Mörbultad

Jag känner mig mörbultad. Jag vill bara hitta på något kul och gömma verkligheten under en matta.

Sitter även och funderar över andra saker. Som hur en hemvändare som sparkar lite fotboll kan ändras radikalt efter lite uppmärksamhet från söta tjejer som inte fanns i utlandet. Ibland tror jag fotbollsspelare är de mest osäkra människor som finns. Lite uppmärksamhet där, lite uppmärksamhet här och så blir de oövervinnliga. I alla fall  i några år till tills deras bäst föredatum gått ut och tjejerna hoppar på en fotbollsspelare som är 10 år yngre. Egentligen är det ganska tragiskt att de sällan kan vet om varför tjejerna tycker om dom, för fotbollen skull eller för fotbollen. Men bryr de sig i stundens hetta, ich don't think so.

Tur att jag är så djävla annorlunda, för det är jag, ibland. Jag var det, jag tyckte om honom och bara honom.

Kommentarer:
Postat av: Christin

Det är så sant som det är sagt. (som du säger) Fotbollsspelare ÄR de mest osäkra små liv, de faller för minsta uppmärksamhet och är "not to be trusted".

Postat av: Christin

Hehe, ja en del egna personliga erfarenheter och även några från nära och kära. Eller så har vi bara träffat fel sorts fotbollsspelare ;) Om det nu finns flera sorter?!?

2008-09-06 @ 21:44:32
URL: http://nitsirhc.blogg.se/
Postat av: Christin

Ehh, läste igenom kommentarerna som skulle kunna tas på fel sätt, vill bara förtydliga: Nej jag är ingen fotbollskillestalker som är bitter på att de för det mesta har huvuden lika fyllda med luft som bollen de sparkar på. Springer hellre åt andra hållet när jag får reda på deras yrke. Ändå har vår väg korsats någon gång sådär och det är alltid någonting de glömmer att berätta..

2008-09-06 @ 22:03:16
URL: http://nitsirhc.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback