Top 3

Top 3  i besvikelser:

1. första gången jag skulle äta hambrugare hemma och mamma inte hade köpt bröd till hamburgarna. Jag var väl 5 år men kommer ihåg det som om det var igår. Det var en hemsk dag.

2. 2003, mamma och pappa har skiljt sig. Det är jul och mamma hade köpt ett Lancomeläppglans som morgongåva vilket var något pappa inte visste om. När han fick reda på att mamma hade gjort det åkte han ner till ÖB för att kompensera och bräcka henne. Han lyckades inte, han slog in överstrycknigspennor och tygtofsar.

3. 2000 vet inte om dvdspelaren riktigt hade slagit igenom då. I alla fall inte i vårt hushåll och detta inträffa julen med. Jag, Ellen och Becka skulle öppna en varsin present samtidigt för de hade köpt likadana. Det brukar innebära en varsin tv, mobiltelefon eller så. Vi öppna paket och våra hakor träffade marken. Det var ett videoband, ett sådant man kan spela in på. Pappa drog mig åt sidan och sa "Anna, du vet väl att man kan spela in saker på banden om och om och om igen". Som om jag skulle dö lycklig om jag dog då.

Bästa:

1. jag tog sjöstjärnan och fick välja vilken glass jag ville. Jag var 7 år och valde åtta kulor. Alex fick baddaren när han gick i lågstadiet...hahaha.

2. när jag fick mina rullskridskor. Jag var såååå lycklig men kunde inte åka på dom. Första gången ställde jag mig i Sisjöbacken (som egentligen inte är någon backe) och åkte ner. Jag visste inte hur man bromsa och fortsatte att åka tills jag trillade och slog upp knäna.

3. VM94 när jag och pappa lämnade mamma och skitungarna hemma och var ute i Visby och slog runt. Nej men han drack öl och åt ölkorv och jag drack läsk och åt glass. Det, fotbollen och pappas sällskap var en underbar trio.


Mest tappade ögonblicket:

Nyår 2002. Alla skulle ha med sig egen dricka. Jag kom med Fanta.


Kommentarer:
Postat av: mattias(grannen)

Idag glirrade det gott på vagnen hörde ja :P vankas det fest kankse?:D du och syrran bar och bar såg tungt ut får ja säga .nästa gång får ja nog va gentleman o bära det en bit det är väl sånt man har grannar till :D

2008-09-12 @ 17:44:50
Postat av: joymonkey

HAHA =D

Postat av: anna braun

min uppväxt var svår :(



hallå mina armar dog juh

2008-09-12 @ 19:04:57
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: mattias(grannen)

ja diggar 3an på besvikelser :D haha mm ja märkte det du försökte få lite stöd av syrran men hon bar ju den dom tyngre grejerna har ja hört :P

2008-09-12 @ 19:49:04
Postat av: mattias(grannen)

ja diggar 3an på besvikelser :D haha mm ja märkte det du försökte få lite stöd av syrran men hon bar ju den dom tyngre grejerna har ja hört :P

2008-09-12 @ 19:49:23
Postat av: mattias(grannen)

men va tusan dubbelt upp klockan två blev det ju här :P ja skyller på att ja halka på knappen =)

2008-09-12 @ 19:50:27
Postat av: Nickie

"Nyår 2002. Alla skulle ha med sig egen dricka. Jag kom med Fanta."

Jag dööör.............

Puss

2008-09-13 @ 06:25:17
URL: http://www.glife.se/NickieA
Postat av: anna braun

grejen var att jag poletten ramla ner två år senare. aha...det var det de mena med dricka

2008-09-13 @ 16:57:02
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback