It's mine

Inte nog med att mitt hår är ojämt så ser det trött ut. Var inne i stan idag för att köpa färgmousse. Depends hårmousse hehe. Satte mig på 7:an, gick till Grand Parfymeri och tog 1:an hem. Tog max 5 minuter. Okej jag gjorde en avstickare till Indiska för att se om de någonsin får in någon tikka. De som känt mig ett tag vet att jag vill vara lite cool och före andra ibland och går ibland runt med diamantkastmärke, fem ringar på båda händerna, etc. Fast jag går runt med detta på allt annat än alternativa ställen så det blir bara pannkaka och alla kollar konstigt. När och om jag någonsin gifter mig så skall jag se ut som en indisk brud. Minus currystanken. Hehe. Så det här är min idé och ni får inte ta den då blir jag argare än vad George Costanza blev när hans kusin vill döpa sin bebis till Georges tilltänkta bebisnamn.




Jag undvek ögonkontakt i stan och ville inte prata med någon så jag kollade ner i marken. Jag brukar annars vara den som hugger tag i folk för att jag tycker det är otrevligt annars. Sen träffar man ändå alltid personen i fråga på krogen någon vecka senare och så blir det, var det dig jag såg på stan. Jag tyckte det var du men var inte säker vilket. Det är självklart skitsnack för båda såg varandra. Däremot måste jag måste erkänna att jag inte är en mästare på att kallprata utan om det blir en gammal klasskamrat man aldrig umgicks med blir det hur mår du, vilka träffar du, vad gör du, hej då. Men idag kände jag inte ens för det.

Nu är färgmoussen inhandlad och om några dagar, för det tar alltid några dagar, kommer mitt hår vara gylleneblont med inslag av champagne (askblont). Synd för mig att det tar några dagar för jag känner för att gå ut imorgon.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Inte visste jag att Camilla Henemark hade gått och gift sig! Grattis, grattis!

2009-08-13 @ 03:19:51
Postat av: andreas

varför "imorgon" länkat till Thin Lizzy? haha..jag fattar inget, och då är jag sjuukt smart i normala fall

Postat av: Parisa

andreas - the boys are back in town. antagligen hennes bögpolare.

2009-08-13 @ 12:28:59
URL: http://nojesguiden.se/parisa
Postat av: andreas

Ha! det var ju lätt att fatta! börjat skriva internt nu?

2009-08-14 @ 03:02:00
URL: http://bloggandreas.blogg.se/
Postat av: anna braun

öööööhhhhhhn. hon är en superkändis. indiens svar på abba. och ikea. och h&m. och emma wiklund.

2009-08-14 @ 10:31:36
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback