Superbad

Jag känner mig som ett vrak och ser antagligen ut som ett. Nu tänker ni nej det kan hon absolute inte göra och ni har nog rätt. Skulle jag se ut som ett vrak? ICH DON'T THINK SO. Heheheh.

Igår passade jag barn vilket skall vara mitt lördagsnöje nästa vecka med. Barnens kusiner sov över och lillkillen lärde mig cheerleaderdanser, satte på sig klänningar och satte löv i sina hår. Han var en intressant typ.

Var på IFK-matchen idag och det blev 2-2. Inget vidare kul men jag hade fullt att tänka på andra saker. Som att Tobias Hyséns huvud är väldigt stort till hans kropp. Lite Patrick Ekwall över det.

Älskade att min pappa frågade Becka hade varit ute igår och sa, du ser sliten ut så det måste du ha varit. Du är så sliten så man ser det från långt håll. Själv satt man där och var superfräsch även om jag fått fyra timmars sömn. Det var högrisksmatch idag och då spelas den tidigt, för tidigt, och föräldrarna vars barn jag passar verkar alltid gå sist från alla fester eller så är de på väldigt roliga fester. De kom hem fyra, jag somna sex efter att ha sett
The Informers som var dålig och vakna tio.

På vägen hem tog jag vagnen för jag gick förbi Ellen på hennes jobb för att säga hej för det är sån jag är. På vagnen satt ett par och grovhångla och vagnen gick sönder så jag fick se på detta spektakel i en kvart längre än tänkt. Varför kollar ni undrar ni kanske men det är som att se en bilolycka. Man vill se på det för det är läskigt men man måste. Killen såg precis ut som Jonah Hill i Superbad och som de höll på skulle det inte förvåna mig om även han fick en mensfläck på sitt ben.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback