Working 9 to 5

Frågade mamma vad hon tyckte om ett par örhängen jag har gjort. Jo, de är läckra. Det är samma sak som att säga de är skitfula fast på ett vänligare sätt.

Jag har inga problem med min syn med efter ett sådant här erbjudande när man får lika många procent rabatt som man är gammal så har man nästan lust att skaffa ett par. Jag tar med mamma och så får hon låtsas att det är hennes så får vi dom gratis i princip.



Nu skall jag iväg och passa barn och jag vet vad ni tänker. Bränn inte ut dig nu Anna. Sist när jag gick runt här hemma och sjöng på working
9 to 5 fick jag sådana blickar av mamma. Varför kollar du så konstigt på mig det här är soundtracket i mitt liv. Om blickar kunde döda skulle jag inte leva nu.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Jag har funderat lite på en sak . Kan man tjäna pengar på det där om man är 101 år tror du ? Eller 110 ? Är jag ett geni eller vad !?

2009-08-22 @ 20:11:22
Postat av: anna braun

tänkte faktiskt detsamma. fast man får bara rabatt på bågarna och det är glasen som kostar så man kommer nog inte undan gratis hur man gör. om man inte vill ha glasögon utan glas


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback