Juldagen

Idag är det den 25:e och jag sitter och kollar på Offside med mamma. Hur kunde det gå så fel? Har regnat och snöat i  omgångar hela dagen så att försöka ta sig ut ikväll var en omöjlighet. Det är slask, is och snö överallt så mina kryckor hade inte fått något fäste tyvärr och dessutom hatar jag när håret blir blött.

Var hos pappa idag och firade jul och Ellen hade tagit med sig någon paté ingen hade rört igår för ja det är paté och pappa sa:

Om den är hemlagad vågar jag inte äta. Då är den säkert förgiftad.

Vem säger att ens föräldrar inte behöver vara vänner för att de skiljt sig?

Pappas gran var.....intressant. Trodde att grejen med julgranar var att det skulle finnas några kvistar att hänga julgranskulor på. Ett 6-pack kulor och granen är klädd.



Det hemmagjorda julpyntet var självklart framme som den här som ingen mindre än Ellen har gjort.



Hittade dock inte mitt vackra ljus jag köpte till pappa i julklapp i fyran. Det var första gången jag köpte julklappar själv och hittade ett ljus som såg ut som en snögubbe. Pappa öppnade paketet, lekte glad och sen tänkte han tända ljuset. TÄNDA LJUSET! Vad tänkte han med? Jag undrade vad han gjorde och sa att det här är inget ljus som man faktiskt tänder utan ett prydnadsljus som skall fram varje jul men i år gick det som sagt inte att finna.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback