Make the freaks feel comfortable

Nej till mobbning!



Liv Kjellberg lyckades vända något negativt till positivt och vägrade att bli mobbad. Underbart.

Men jag kan inte låta bli att tänka på människor som enligt min åsikt spökar ut sig. Allt är självklart subjektivt men när folk, oftast tonåringar, verkar ha Marilyn Manson som stilförebild kan jag inte göra annat än att tänka att det har en identitetskris. De ger en onda ögat om man gör en Elaine av humanitära skäl (Yeah, and when I see freaks in the street I never, ever stare at them. Yet, I'm careful not to look away, see, because I want to make the freaks feel comfortable) och klagar på att människor kollar konstigt på dom. Ni klär väl inte så för att man inte skall se er?

Kommentarer:
Postat av: B

Jag såg henne på tv imorse på fyran, och jag tänkte bara att om man får för sig att färga håret rosa och se ut som ett freak bara för att få uppmärksamhet, för det är ju därför man spökar ut sig så, så får man ju fan leva med att man blir mobbad.

Postat av: kärz

skolkis:P

2009-12-11 @ 13:37:19
Postat av: Linnea

Men herregud, man har väl rosa hår för att man tycker att det är snyggt? Av precis samma anledning som vissa klipper lugg eller har på sig högklackade skor.

Klart man är medveten om att folk kommer titta, men det är skillnad på att titta och vrålstirra.

Och identitetskris skulle jag verkligen inte kalla det. Bara för att man inte väljer att se ut som modetidningarna säger, så betyder det inte att man inte vet vem man är.

2009-12-11 @ 16:35:31
URL: http://fuckingfake.blogg.se/
Postat av: Simon

Snyggt Anna! Du satte ord på den kanske vanligaste åsikten som finns. Och dessutom använde du dig av seinfeld för att make a point. Gillar skarpt

2009-12-11 @ 17:28:00
Postat av: anna braun

linnea: visst får man ha rosa hår om man vill eller tuppkam. grejen är den att om man aktivt gör ett val för att gå mot normen har man antagligen gör man oftast de av fler anledningar än "för att jag tycker det är snyggt med rosa hår". man kan tro så själv men då lurar man sig själv. jag har blont långt hår för att jag tycker det är snyggt men någonstans i mitt omedvetna så har jag det även för det passar in i västvärlden. som en aktör i västvärldens strukturella samhälle är vi mer påverkade av de val vi gör än vad vi tror och de säger även mer om oss än "jag tycker det är snyggt med rosa hår".

2009-12-11 @ 22:14:50
URL: http://sellouts.blogg.se/
Postat av: Gabriel

visst håller jag med till viss del, men hon är typ 10 år och tänker annorlunda! Tror absolut inte Liv har rosa hår "för det passar in i västvärlden", jag själv hade rött hår ett tag(jag är kille) när jag var en unge och enda anledningen var att det var kul. Rosa hår hade vid den tiden i mitt liv antagligen varit ännu roligare. Även om hon såklart vet att hon kommer sticka ut med den färgen tror jag svaret ligger i att hon vill ha rosa hår. Vet dessutom att hon har kitty Jubring som idol

2009-12-14 @ 19:36:46

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback