Mitt år, ert år, allas år

Daniel slutade vara sur ungefär vid sjunde glaset vilket passande nog var innan vi ens hann lämna mig så vid tolvslaget fick vi vår nyårskyss(puss) och det var väldigt vackert även om det mer var ett spel för gallerian så vi kunde få ett sött kort.

Har sovit hela dagen men vad gör det när 2009 kommer bli mitt år. Jag sa faktiskt så igår att hoppas alla får ett underbart 2009 och att det blir ert år i år.....så djävla cheesy hehe. Nu skall jag upp till min pappa och äta middag för att min faster och kusin är där.



Deras gran var lite längre än vår men det är inte så svårt att vara det i med att vår var (utslängd idag, mamma är Grinchen) 1,5 m.



Daniel minuten innan han börjar prata om Luleå med någon som studera där. Djävla skitstad, skitdialekt, skitmänniskor och sen visa det sig att han inte bara studera där utan även var född och uppväxt där.



Älskar allt med denna bild som att kvalitéen är super, posen är innovativ och inte alls pinsam och när jag stod där i hallen kom en person och kollade på mig som jag var det största miffot där jag stod och kollade in i mobilkameran och tog kort på mig själv.

Kommentarer:
Postat av: Danne

Fy fan vad jag e sexig på den bilden lol.. gårdagen var ju inte att leka med!!

2009-01-02 @ 00:12:53
Postat av: anna braun

ursäkta vad gör du vaken. du var såååå sjjjjuuuuuuuukkkkkt trött och kunde inte skjutsa oss. vem du hur läskigt det var på torget, höll på att bli mördad typ

Postat av: Kajsa

Haha den är ju inte helt hundra.. men ganska sött ändå!

2009-01-19 @ 10:31:35
URL: http://berrum.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback