Förvandlingen

Det är helt sjukt hur snygg Phelps är i simbassängen för att sen ta av sig sina simglasögon och badmössa och han går från snyggare en snyggast till en ful kille med snygg kropp. Alex sa en gång till en kompis, som dessutom var tjej. finkänslighet.....hehe.....att det såg ut som någon hade kastat in tänderna i hennes käft som man gör med tärningar på ett spelbord. Så ser Phelps käft ut med. Och så blomkålsöronen. Helt sjukt.

Det är nästan som en Sikta mot Stjärnorna förvandling som går lika fort som det gör på TV. Apropå Sikta mot Stjärnorna så var jag och familjen och kollade på inspelningen en gång för massa år sedan. För det första blev jag besviken över att förvandlingen från vanlig människa till artist inte gick på de få sekunder de lurat en med framför soffan. I alla fall mig. Och att vi aldrig fick vara med i TV-rutan för att Ellen SOMNA!!!!!!!!  Dom ville inte zoooma in en superpublik som var så taggade att de somna.




Kommentarer:
Postat av: mu

som musiker. en kille med gitarr kan vara hur läcker som helst. men så fort han tar sig av den heta accessoaren blir dom ofta asfula,

Postat av: anna braun

hehe. precis

2009-07-28 @ 18:24:49
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback