Gothia

Varit i stan och träffat Nickie vilket var trevligt men att ta sig hem var mindre trevligt. Köpte med mig en muffins och satte mig för att vänta på vagnen. Om fem minuter skulle den komma så det var tajmat och bra.

Efter fem minuter kom den och var full. Full av Gothiabarn som sa till mig att vagnen var proppfull och att jag fick vänta på nästa. Vet ni vem jag är ville jag skrika till dom vilket jag sagt sedan jag var 12 år men i med att jag aldrig har varit någon värd att lägga på minnet brukar jag inte få ett svar. Ibland kan dock någon säga nej.

Jag fick sen ta 10:an och 13:an  för att komma till MARKLAND!!! och gick av när några tyskar sjöng we are the champions. För det första förlora ni både första och andra världskriget och ni kommer sova ikväll på ett kallt golv i någon skolsal i Frölunda. You're not the champions.

Jag ringde istället mamma och tiggde skjuts me först skulle hon se upplösningen i någon jättespännande italiensk kriminalare så där fick jag stå och vänta. För övrig får hon fixa framljuset för jag kände mig som en billig gatuhora när jag höll på att hoppa in i två bilar med tragisk framlyckta innan hon hann komma.


Kommentarer:
Postat av: Anonym

Hahaha... du bloggar grymt bra när du är förbannad. Håller med dig om gothiabarnen. Kan inte ledarna säga åt ungarna att man inte skriker till varandra när man går i bostadsområden klockan 23 på kvällen. /Gammal & Trött

2009-07-13 @ 23:37:29
Postat av: anna braun

jag tycker om att höra barnskrick och lek. däremot när mina grannar spelar lille katt på piano. då djävlar

Postat av: andreas

en klar poäng där! tyskar skulle generellt må bra av att se sig själva utifrån då och då.. kul skrivet!!

2009-07-14 @ 19:00:39
Postat av: anna braun

fast jag älskar berlin. kanske mest för hotellfrukosten var så god på hotellet där jag bodde på när jag var i berlin som fick mig förälskad i staden. mmm......donuts

2009-07-14 @ 23:50:55
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback