I taket lyser stjärnorna

Igår stannade jag mer eller mindre ofrivilligt hemma. Så jag och mamma hyrde I taket lyser stjärnorna och lipade tillsammans. Men till en början skratta vi så mycket så att vi inte kunde andas.

Vi tog Beckas dvd och försökte koppla in den i vardagsrummet och det gick sådär. Vi ringde Becka och ville ha hjälp och hon sa att ni måste koppla in den i tvn. Nähä, vi ställde den bara bredvid tvn och trodde att det skulle fungera. Så vi ringde Ellen och hon var ungefär lika duktig på att hjälpa. Det gick bra till slut men först fick vi se filmen i fem minuter med syntolk. Det var då vi skratta så vi nästan dog. Jenna cyklar. Hon har brunt hår som fladdrar i vinden. Vi kunde verkligen inte byta för fjärrkontrollen var helt cp så till en början trodde vi att det var så här vi skulle få uppleva filmen.

Idag ville jag egentligen sola hela dagen men gick upp efter fem minuter. Ikväll skall jag egentligen köra en helkväll och vill fan inte se ut som en lobster.


Kommentarer:
Postat av: E

Vilka ställen blir det i kväll då? Om man vill stalka dig är det bra att veta. ;)

2009-07-04 @ 19:55:04
Postat av: Emmy

Jösses, då måste du ju se Chiao Bella den där Gothia cup-filmen som kom ut för några årsedan. Vår fjärrkontroll saknade batteri och vi tvingades se filmen med en syokonsulent/bibliotekarie-röst som fällde kommentarerna "Fjunig mustach" "Tighta bögbyxor" och "Tittar på bröst i en tidning och runkar"


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback