Det finns en skillnad mellan att vara rolig och elak

Katrin har postat ett inlägg på sin blogg om ett brev hon skrivit till Bingo där hon förklarar hur dåligt hon mår över deras relation.

Grejen är den att det inte är Katrin som skrivit det är brevet och det är inte till Bingo. Det är en annan tjej som skrivit det och Katrin har postat det på sin blogg som skämt. Aldrig skulle ultracoola och svala Katrin skriva något sådant utan här har vi med att psycho att göra.

Vem hon är står det lite överallt och vad man anser om brevet är upp till var och en men är det verkligen nödvändigt att posta det och medvetet göra någon illa. Tjejen mår uppenbarligen inte bra.
 
Jag vet inte med er men jag skrattade i alla fall inte så mycket så jag trilla av stolen. Det finns en skillnad mellan att vara rolig och elak.


Kommentarer:
Postat av: addeboiii

Katrin är inte direkt känd för sitt fina omdöme. Väldigt osmidigt gjort av henne.



Och måste erkänna att jag trodde det var du som hade skrivit det där brevet. Din stil att skriva sen nämnde hon en Ellen.

2009-07-20 @ 09:07:42
Postat av: anna braun

jag som skrivit den? öhhh. min kravlista är minst 100 punkter. minst!

Postat av: Nils.W

När skrivandet enbart handlar om positionering och att driva trafik till sin blogg så har man till slut urholkat hela sin trovärdighet. Den dag man har något

allvarligt och viktigt att berätta så finns ingen som lyssnar. Det hela blir bara lager på lager av ironi. Hela bloggen blir ironisk och alla kommentarer blir ironiska. Och de som är allra tragiska är de som skriver: "Förstår ni inte att hon driver med er?

2009-07-20 @ 21:46:42
Postat av: anna braun

tragiskt verkar vara nyckelorder. alla pr är bra pr säger man men med åldern så hinner ens förflutna fatt en och det man gjort

2009-07-21 @ 00:19:47
URL: http://sellouts.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback